,, ,

Düzce Ovası sisle kaplandı

Gündem 21.12.2022 - 11:06, Güncelleme: 21.12.2022 - 11:06 4365+ kez okundu.
 

Düzce Ovası sisle kaplandı

Düzce Ovası sisle kaplandı
Düzce 'de bastıran sis, neredeyse tüm ovayı kapladı. Köroğlu , Bolu Dağı , Keremali, kuzeyden Orhan ve Kaplandede dağlarının çevrelediği Düzce Ovası'nda sis etkili oldu. Gece saatlerinden itibaren etkisini artıran sis nedeniyle kent merkezinde görüş mesafesi düştü. Yoğun sis özellikle Bataklıçiftlik , Hatıplar , Sinirci ve Otluoğlu mahalleleri ile Küçük ve Büyük Melen , D-100 kara yolunun Kapıcı ve Hacıkadirler ile Düzce-Gölyaka bağlantı yolunun Aydınpınar ve Gölormanı mevkilerinde etkili oluyor. Sis tabakasının çöktüğü Düzce Ovası, dronla görüntülendi.
Düzce Ovası sisle kaplandı

Düzce 'de bastıran sis, neredeyse tüm ovayı kapladı.

Köroğlu , Bolu Dağı , Keremali, kuzeyden Orhan ve Kaplandede dağlarının çevrelediği Düzce Ovası'nda sis etkili oldu.

Gece saatlerinden itibaren etkisini artıran sis nedeniyle kent merkezinde görüş mesafesi düştü.

Yoğun sis özellikle Bataklıçiftlik , Hatıplar , Sinirci ve Otluoğlu mahalleleri ile Küçük ve Büyük Melen , D-100 kara yolunun Kapıcı ve Hacıkadirler ile Düzce-Gölyaka bağlantı yolunun Aydınpınar ve Gölormanı mevkilerinde etkili oluyor.

Sis tabakasının çöktüğü Düzce Ovası, dronla görüntülendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.