,, ,

Dünyanın en uzun adamının doğum gününü kutladı

Gündem 30.12.2022 - 17:39, Güncelleme: 30.12.2022 - 17:39 6486+ kez okundu.
 

Dünyanın en uzun adamının doğum gününü kutladı

Dünyanın en uzun adamının doğum gününü kutladı
Mardin Derik Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Evren Çakır , dünyanın en uzun insanı Sultan Kösen’in doğum gününü kutladı.   Derik Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Evren Çakır , kurum müdürleri ile birlikte ilçenin önemli değerlerinden dünyanın en uzun insanı Sultan Kösen’in doğum gününü kutladı.   Guinness Rekorlar Kitabı ‘na göre 2 metre 51 santimetre boyu ile dünyada yaşayan en uzun insan olan Sultan Köse’yle sohbet eden Kaymakam Çakır, Köse’ye nice mutlu yıllar diledi.
Dünyanın en uzun adamının doğum gününü kutladı

Mardin Derik Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Evren Çakır , dünyanın en uzun insanı Sultan Kösen’in doğum gününü kutladı.

 

Derik Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Evren Çakır , kurum müdürleri ile birlikte ilçenin önemli değerlerinden dünyanın en uzun insanı Sultan Kösen’in doğum gününü kutladı.

 

Guinness Rekorlar Kitabı ‘na göre 2 metre 51 santimetre boyu ile dünyada yaşayan en uzun insan olan Sultan Köse’yle sohbet eden Kaymakam Çakır, Köse’ye nice mutlu yıllar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.