,, ,

Dünden Sonra Yarından Önce başlıyor!

Tv-Dünyası 17.02.2023 - 17:41, Güncelleme: 17.02.2023 - 17:41 8256+ kez okundu.
 

Dünden Sonra Yarından Önce başlıyor!

Dünden Sonra Yarından Önce başlıyor!
Dünden Sonra Yarından Önce başlıyor! Star TV ekranlarında, 20 Şubat Pazartesi günü yepyeni bir program başlıyor. Yapımcılığını BBO Yapım ,  Mahperi Altun Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu 'nun üstleneceği Dünden Sonra Yarından Önce ; Ceyda Düvenci 'nin moderatörlüğünde, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu 'nu hafta içi her gün ekrana taşıyacak. Program büyük depremin ardından Türkiye'nin, Türk insanının yaşadığı deprem travmasına destek olabilmek, depremin getirdiği psikolojik travmalar nasıl atlatılır, neler yapılabilir üzerine, destek bir yayın olmayı hedefledi.
Dünden Sonra Yarından Önce başlıyor!

Star TV ekranlarında, 20 Şubat Pazartesi günü yepyeni bir program başlıyor.

Yapımcılığını BBO Yapım Mahperi Altun Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu 'nun üstleneceği  Dünden Sonra Yarından Önce Ceyda Düvenci 'nin moderatörlüğünde, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu 'nu hafta içi her gün ekrana taşıyacak.

Program büyük depremin ardından Türkiye'nin, Türk insanının yaşadığı deprem travmasına destek olabilmek, depremin getirdiği psikolojik travmalar nasıl atlatılır, neler yapılabilir üzerine, destek bir yayın olmayı hedefledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.