,, ,

Düğünde Maganda Kurşunu Müzisyenin Ölümüne Neden Oldu

Gündem 05.05.2022 - 13:15, Güncelleme: 05.05.2022 - 13:15 4338+ kez okundu.
 

Düğünde Maganda Kurşunu Müzisyenin Ölümüne Neden Oldu

Osmaniye Kadirli’de bir köy düğünü sırasında maganda silahından çıkan kurşunla yaralanan müzisyen Emre Tıptaş, hayatını kaybetti. Tıptaş’ın vurulma anı kameralara yansıdı.
Düğünde maganda kurşunu, yine ölüme neden oldu. Osmaniye ’nin Kadirli ilçesi Kesikkeli Köyü’nde bir düğün sırasında müzik eşliğinde oynayanların yanına gelen 2 kişi ellerindeki tabancayla havaya ateş etti. Kurşunlardan biri o sırada oynayanların hemen yanında zurna çalan 41 yaşındaki Emre Tıptaş’a isabet etti. Göğsünden vurulan Emre Tıptaş birkaç adım attıktan sonra kanlar içerisinde yere yığıldı. Köy muhtarı tarafından özel araçla Kadirli Devlet Hastanesi’ne götürülen Tıpbaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Tıptaş’ın cenazesi, Kadirli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, Tıptaş’ın ölümüne neden olan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor. Mahalle muhtarı Murat İspir, yaşanan olaya tepki göstererek, “Bir müzisyen arkadaş vuruldu. Olaya ben de müdahale ettim. Arkadaşımızı hastaneye götürdük ama maalesef kurtulamadı. Sonuna kadar bu işin takipçisi olacağım ve köylerde bu silahı attırmayacağım. Bu düğünlerde bu iş olamayacak” dedi. Haber : BURHAN DEMİRCİOĞLU   
Osmaniye Kadirli’de bir köy düğünü sırasında maganda silahından çıkan kurşunla yaralanan müzisyen Emre Tıptaş, hayatını kaybetti. Tıptaş’ın vurulma anı kameralara yansıdı.

Düğünde maganda kurşunu, yine ölüme neden oldu. Osmaniye ’nin Kadirli ilçesi Kesikkeli Köyü’nde bir düğün sırasında müzik eşliğinde oynayanların yanına gelen 2 kişi ellerindeki tabancayla havaya ateş etti. Kurşunlardan biri o sırada oynayanların hemen yanında zurna çalan 41 yaşındaki Emre Tıptaş’a isabet etti.

Göğsünden vurulan Emre Tıptaş birkaç adım attıktan sonra kanlar içerisinde yere yığıldı. Köy muhtarı tarafından özel araçla Kadirli Devlet Hastanesi’ne götürülen Tıpbaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Tıptaş’ın cenazesi, Kadirli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma, Tıptaş’ın ölümüne neden olan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

Mahalle muhtarı Murat İspir, yaşanan olaya tepki göstererek, “Bir müzisyen arkadaş vuruldu. Olaya ben de müdahale ettim. Arkadaşımızı hastaneye götürdük ama maalesef kurtulamadı. Sonuna kadar bu işin takipçisi olacağım ve köylerde bu silahı attırmayacağım. Bu düğünlerde bu iş olamayacak” dedi.

Haber : BURHAN DEMİRCİOĞLU 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.