,, ,

DSP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Şaklar'dan Projeler

Siyaset 06.03.2024 - 12:40, Güncelleme: 06.03.2024 - 12:40 5981+ kez okundu.
 

DSP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Şaklar'dan Projeler

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Şaklar, tarım, ulaşım, eğitim ve daha birçok alanda kapsamlı projelerle Antalya’yı kalkındırmayı hedefliyor
DSP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Şaklar, 9 Şubat 2024 tarihinde düzenlediği basın toplantısında, seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeleri açıkladı. Şaklar'ın projeleri arasında tarım, ulaşım, eğitim, spor, enerji, çevre, sosyal hizmetler ve kültür alanlarını kapsayan birçok başlık yer alıyor. Projelerden bazıları: Tarım: Üreticiye ücretsiz fide dağıtımı Tarımsal kalkınma ve destekleme projeleri Ulaşım: Öğrencilere ücretsiz toplu taşıma Ulaşım master planı Trafik sorununun çözümü Eğitim: Deprem ve ulaşım master planları Öğrencilere ücretsiz etüt ve kurs imkanları Spor: Antalyaspor'a destek Spor tesislerinin iyileştirilmesi Enerji: Güneş enerjisi yatırımları Enerji tasarrufu Çevre: Yeşil alanların artırılması Çevre kirliliğiyle mücadele Sosyal Hizmetler: Engellilere ve dezavantajlı gruplara destek Kreş ve sosyal tesisler Kültür: Sanat ve kültür alanlarına yatırım Festivaller ve etkinlikler Şaklar, projelerini şu şekilde özetledi: "Antalya'yı daha yaşanabilir bir şehir yapmak için projelerimiz hazır. Tarımdan eğitime, ulaşımda enerjiye, spordan kültüre kadar her alanda Antalya'yı kalkındıracak, vatandaşlarımızın refahını ve mutluluğunu artıracak projelerimizi hayata geçireceğiz." Hakan Şaklar kimdir? 1968 Antalya doğumlu olan Hakan Şaklar, Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 28 yıllık meslek hayatının 28 yılı belediyelerde geçen Şaklar, Muratpaşa Belediyesi'nde park ve bahçeler müdürü, imar müdürü, belediye meclis üyesi ve ASAT Genel Müdürlüğü'nde çeşitli görevlerde bulundu. Şaklar, evli ve iki çocuk babasıdır.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Şaklar, tarım, ulaşım, eğitim ve daha birçok alanda kapsamlı projelerle Antalya’yı kalkındırmayı hedefliyor

DSP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Şaklar, 9 Şubat 2024 tarihinde düzenlediği basın toplantısında, seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeleri açıkladı. Şaklar'ın projeleri arasında tarım, ulaşım, eğitim, spor, enerji, çevre, sosyal hizmetler ve kültür alanlarını kapsayan birçok başlık yer alıyor.

Projelerden bazıları:

Tarım:

  • Üreticiye ücretsiz fide dağıtımı
  • Tarımsal kalkınma ve destekleme projeleri

Ulaşım:

  • Öğrencilere ücretsiz toplu taşıma
  • Ulaşım master planı
  • Trafik sorununun çözümü

Eğitim:

  • Deprem ve ulaşım master planları
  • Öğrencilere ücretsiz etüt ve kurs imkanları

Spor:

  • Antalyaspor'a destek
  • Spor tesislerinin iyileştirilmesi

Enerji:

  • Güneş enerjisi yatırımları
  • Enerji tasarrufu

Çevre:

  • Yeşil alanların artırılması
  • Çevre kirliliğiyle mücadele

Sosyal Hizmetler:

  • Engellilere ve dezavantajlı gruplara destek
  • Kreş ve sosyal tesisler

Kültür:

  • Sanat ve kültür alanlarına yatırım
  • Festivaller ve etkinlikler

Şaklar, projelerini şu şekilde özetledi:

"Antalya'yı daha yaşanabilir bir şehir yapmak için projelerimiz hazır. Tarımdan eğitime, ulaşımda enerjiye, spordan kültüre kadar her alanda Antalya'yı kalkındıracak, vatandaşlarımızın refahını ve mutluluğunu artıracak projelerimizi hayata geçireceğiz."

Hakan Şaklar kimdir?

1968 Antalya doğumlu olan Hakan Şaklar, Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 28 yıllık meslek hayatının 28 yılı belediyelerde geçen Şaklar, Muratpaşa Belediyesi'nde park ve bahçeler müdürü, imar müdürü, belediye meclis üyesi ve ASAT Genel Müdürlüğü'nde çeşitli görevlerde bulundu.

Şaklar, evli ve iki çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.