,, ,

Dr. Derya Akdemir: "Fransa'yı boykot ediyoruz"

Gündem 17.11.2022 - 17:09, Güncelleme: 17.11.2022 - 17:09 5435+ kez okundu.
 

Dr. Derya Akdemir: "Fransa'yı boykot ediyoruz"

Dr. Derya Akdemir: "Fransa'yı boykot ediyoruz"
ANKA Türk Birliği Genel Başkanı, Türk Dünyası Batı Azerbaycan Ankara Temsilcisi ve Zafer Partisi GİK Üyesi Dr. Derya Akdemir , Azerbaycan'ın Fransa'nın hamlelerine karşı boykot kararı aldığını söyledi. Azerbaycan, Fransa'nın hamlelerine karşı boykot kararı aldı. ANKA Türk Birliği Genel Başkanı, Türk Dünyası Batı Azerbaycan Ankara Temsilcisi ve Zafer Partisi GİK Üyesi Dr. Derya Akdemir , sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kararı desteklediklerini açıkladı. Akdemir, paylaşımında, "Türk Birliğinin varlığı, Fransa ve diğerlerini fena rahatsız etti! Azerbaycan Fransa'nın hamlelerine karşın tüm yetkililerin mal varlığını dondurdu. Azerbaycan'da yapılacak hiç bir projeye Fransa katılamayacak. Mevcut siyasi ve ekonomik ilis.gözden geçirilecek. Azerbaycandan boykot.." ifadelerini kullandı. Haber: ERCÜMENT DAŞDELEN
Dr. Derya Akdemir: "Fransa'yı boykot ediyoruz"

ANKA Türk Birliği Genel Başkanı, Türk Dünyası Batı Azerbaycan Ankara Temsilcisi ve Zafer Partisi GİK Üyesi Dr. Derya Akdemir , Azerbaycan'ın Fransa'nın hamlelerine karşı boykot kararı aldığını söyledi.

Azerbaycan, Fransa'nın hamlelerine karşı boykot kararı aldı.

ANKA Türk Birliği Genel Başkanı, Türk Dünyası Batı Azerbaycan Ankara Temsilcisi ve Zafer Partisi GİK Üyesi Dr. Derya Akdemir , sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kararı desteklediklerini açıkladı.

Akdemir, paylaşımında, "Türk Birliğinin varlığı, Fransa ve diğerlerini fena rahatsız etti! Azerbaycan Fransa'nın hamlelerine karşın tüm yetkililerin mal varlığını dondurdu. Azerbaycan'da yapılacak hiç bir projeye Fransa katılamayacak. Mevcut siyasi ve ekonomik ilis.gözden geçirilecek. Azerbaycandan boykot.." ifadelerini kullandı.

Haber: ERCÜMENT DAŞDELEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.