,, ,

Dörtyol'da inşaatta göçük: 3 işçi enkaz altında

Gündem 10.08.2023 - 15:32, Güncelleme: 10.08.2023 - 15:32 3661+ kez okundu.
 

Dörtyol'da inşaatta göçük: 3 işçi enkaz altında

Dörtyol'da inşaatta göçük: 3 işçi enkaz altında
Hatay 'ın Dörtyol ilçesinde bir inşaatta göçük meydana geldi. Göçük sonucu 5 işçi kurtulurken, 3 işçi enkaz altında kaldı. Olay, Dörtyol ilçesi İsmet Paşa Mahallesi 'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yapımı devam eden bir inşaatta henüz bilinmeyen bir nedenle göçük meydana geldi. Göçük sonucu 5 işçi göçükten kurtulurken, 3 işçi enkaz altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Enkaz altında kalan işçilerin kurtarılması için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Öte yandan, göçük sonucu yaralanan işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Dörtyol'da inşaatta göçük: 3 işçi enkaz altında

Hatay 'ın Dörtyol ilçesinde bir inşaatta göçük meydana geldi. Göçük sonucu 5 işçi kurtulurken, 3 işçi enkaz altında kaldı.

Olay, Dörtyol ilçesi İsmet Paşa Mahallesi 'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yapımı devam eden bir inşaatta henüz bilinmeyen bir nedenle göçük meydana geldi. Göçük sonucu 5 işçi göçükten kurtulurken, 3 işçi enkaz altında kaldı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Enkaz altında kalan işçilerin kurtarılması için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan, göçük sonucu yaralanan işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.