,, ,

Dönence dizisinde çıkan kavga tatlıya bağlandı

Tv-Dünyası 09.08.2023 - 15:01, Güncelleme: 09.08.2023 - 15:06 8153+ kez okundu.
 

Dönence dizisinde çıkan kavga tatlıya bağlandı

Dönence dizisinin setindeki kavga sona erdi. Sümeyye Aydoğan ve Nazlı Çetin barıştı. Yeni bölüm 15 Ağustos’ta Kanal D’de.
Kanal D 'nin sevilen gençlik dizisi Dönence 'nin setinde geçen hafta genç oyuncular Sümeyye Aydoğan ile Nazlı Çetin arasında çıkan kavga gerginliğe neden olmuştu. Kavganın ardından senaryoyla ilgili sorunları çözmek için dizinin setine bir hafta ara verilmişti. Yeni bölüm fotoğraflarının basınla paylaşıldığı dizinin oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Nazlı Çetin 'in arasındaki krizin çözüldüğü öğrenildi. Dizinin ekibi hafta başı yeniden sete çıktı ve 6. bölüm 15 Ağustos Salı akşamı seyirciyle buluşacak. Foça'nın muhteşem doğa manzarasında çekilen Dönence'nin başrollerini Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan paylaşıyor. Dizide ayrıca Emre Kınay , Atakan Hoşgören , Didem Inselel , Ogün Kaptanoğlu , Ülkü Hilal Çiftçi , Doğa Karakaş , Nazlı Çetin , Berfin Ant , Şebnem Doğruer , Mesut Yılmaz , Edanur Gülbudak , Muammer Tali ve Umut Kaya gibi isimler rol alıyor. Dönünce her hafta Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de ekrana geliyor.
Dönence dizisinin setindeki kavga sona erdi. Sümeyye Aydoğan ve Nazlı Çetin barıştı. Yeni bölüm 15 Ağustos’ta Kanal D’de.

Kanal D 'nin sevilen gençlik dizisi Dönence 'nin setinde geçen hafta genç oyuncular Sümeyye Aydoğan ile Nazlı Çetin arasında çıkan kavga gerginliğe neden olmuştu. Kavganın ardından senaryoyla ilgili sorunları çözmek için dizinin setine bir hafta ara verilmişti.

Yeni bölüm fotoğraflarının basınla paylaşıldığı dizinin oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Nazlı Çetin 'in arasındaki krizin çözüldüğü öğrenildi. Dizinin ekibi hafta başı yeniden sete çıktı ve 6. bölüm 15 Ağustos Salı akşamı seyirciyle buluşacak.

Foça'nın muhteşem doğa manzarasında çekilen Dönence'nin başrollerini Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan paylaşıyor. Dizide ayrıca Emre Kınay , Atakan Hoşgören , Didem Inselel , Ogün Kaptanoğlu , Ülkü Hilal Çiftçi , Doğa Karakaş , Nazlı Çetin , Berfin Ant , Şebnem Doğruer , Mesut Yılmaz , Edanur Gülbudak , Muammer Tali ve Umut Kaya gibi isimler rol alıyor.

Dönünce her hafta Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de ekrana geliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.