,, ,

Doncic'in Triple Double'ına Rağmen Warriors Galip Geldi!

Spor 03.04.2024 - 09:15, Güncelleme: 03.04.2024 - 09:15 8934+ kez okundu.
 

Doncic'in Triple Double'ına Rağmen Warriors Galip Geldi!

Warriors, Doncic’in triple double’ına rağmen Mavericks’i 104-100 yendi. Wiggins 23 sayı, Thompson 14 sayı ve 5 üçlük isabetiyle galibiyete katkıda bulundu
Luka Doncic 'in triple double'ına rağmen Golden State Warriors , Dallas Mavericks 'i 104-100 yenerek galibiyet serisini 7 maça çıkardı. Maçın skoreri 23 sayıyla Andrew Wiggins olurken, Klay Thompson 14 sayı ve 5 üçlük isabetiyle galibiyete önemli katkıda bulundu. Stephen Curry ise 13 sayı, 7 ribaund ve 7 asistle oynadı. Draymond Green 'in 11 sayı, 8 ribaund, 6 asist ve 4 top çalmanın yanında maçın son dakikalarında yaptığı kritik blok da galibiyette önemli rol oynadı. Dallas cephesinde ise Luka Doncic 30 sayı, 12 ribaund ve 11 asistle triple double yapmasına rağmen galibiyeti kurtaramadı. Kyrie Irving 27 sayı ve P.J. Washington 20 sayıyla Doncic'e destek oldular. Dallas'ta Dereck Lively 'nin sahalara dönüşünün iki haftayı bulacağı açıklandı. Maçın Öne Çıkan Noktaları: Andrew Wiggins'in 23 sayılık performansı ve Klay Thompson'ın kritik üçlükleri Warriors'un galibiyetinde kilit rol oynadı. Draymond Green'in çok yönlü oyunu ve maçın son dakikalarındaki bloğu galibiyette önemli rol oynadı. Luka Doncic triple double yapmasına rağmen Warriors'un savunmasını aşamadı. Dereck Lively'nin sahalara dönüşünün iki hafta gecikmesi Dallas için büyük bir kayıp.
Warriors, Doncic’in triple double’ına rağmen Mavericks’i 104-100 yendi. Wiggins 23 sayı, Thompson 14 sayı ve 5 üçlük isabetiyle galibiyete katkıda bulundu

Luka Doncic 'in triple double'ına rağmen Golden State Warriors , Dallas Mavericks 'i 104-100 yenerek galibiyet serisini 7 maça çıkardı.

Maçın skoreri 23 sayıyla Andrew Wiggins olurken, Klay Thompson 14 sayı ve 5 üçlük isabetiyle galibiyete önemli katkıda bulundu. Stephen Curry ise 13 sayı, 7 ribaund ve 7 asistle oynadı. Draymond Green 'in 11 sayı, 8 ribaund, 6 asist ve 4 top çalmanın yanında maçın son dakikalarında yaptığı kritik blok da galibiyette önemli rol oynadı.

Dallas cephesinde ise Luka Doncic 30 sayı, 12 ribaund ve 11 asistle triple double yapmasına rağmen galibiyeti kurtaramadı. Kyrie Irving 27 sayı ve P.J. Washington 20 sayıyla Doncic'e destek oldular. Dallas'ta Dereck Lively 'nin sahalara dönüşünün iki haftayı bulacağı açıklandı.

Maçın Öne Çıkan Noktaları:

  • Andrew Wiggins'in 23 sayılık performansı ve Klay Thompson'ın kritik üçlükleri Warriors'un galibiyetinde kilit rol oynadı.
  • Draymond Green'in çok yönlü oyunu ve maçın son dakikalarındaki bloğu galibiyette önemli rol oynadı.
  • Luka Doncic triple double yapmasına rağmen Warriors'un savunmasını aşamadı.
  • Dereck Lively'nin sahalara dönüşünün iki hafta gecikmesi Dallas için büyük bir kayıp.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.