,, ,

Doğukan Manço kimdir

Kimdir 29.04.2023 - 09:31, Güncelleme: 29.04.2023 - 09:31 7793+ kez okundu.
 

Doğukan Manço kimdir

Doğukan Manço kimdir? Barış Manço'nun Oğlu Doğukan Manço Kimdir? Doğukan Manço kaç yaşında? Doğukan Manço nereli?
Doğukan Manço , Türk şarkıcı, söz yazarı, besteci ve aranjördür. 1991 yılında İstanbul'da doğan Doğukan Manço, Türk müzik sanatçısı Barış Manço 'nun oğludur. Müzik kariyerine 2010 yılında "Buralar Yalan" adlı single'ı ile adım atan Doğukan Manço daha sonra "Sarı Çizmeli Mehmet Ağa" ve "Elveda Deme Bana" gibi şarkılarıyla geniş kitlelere ulaştı. 2014 yılında çıkardığı "Kolaysa" adlı albümü büyük beğeni topladı ve "Sakın Gitme", "Sonsuz Sevgi" ve "Bir Dakika" gibi şarkıları hit oldu. Doğukan Manço ayrıca, " Survivor Türkiye-Yunanistan" adlı televizyon programına katılmıştır ve bu programda elde ettiği başarılarla dikkat çekmiştir. Sanatçı ayrıca, tiyatro oyunları ve dizi filmlerde de oyunculuk deneyimleri yaşamıştır. Doğukan Manço , genç yaşına rağmen Türk pop müziği sahnesinde kendine özgü bir tarz oluşturmuş ve müzik dünyasında sevilen bir isim haline gelmiştir.
Doğukan Manço kimdir? Barış Manço'nun Oğlu Doğukan Manço Kimdir? Doğukan Manço kaç yaşında? Doğukan Manço nereli?

Doğukan Manço , Türk şarkıcı, söz yazarı, besteci ve aranjördür. 1991 yılında İstanbul'da doğan Doğukan Manço, Türk müzik sanatçısı Barış Manço 'nun oğludur.

Müzik kariyerine 2010 yılında "Buralar Yalan" adlı single'ı ile adım atan Doğukan Manço daha sonra "Sarı Çizmeli Mehmet Ağa" ve "Elveda Deme Bana" gibi şarkılarıyla geniş kitlelere ulaştı. 2014 yılında çıkardığı "Kolaysa" adlı albümü büyük beğeni topladı ve "Sakın Gitme", "Sonsuz Sevgi" ve "Bir Dakika" gibi şarkıları hit oldu.

Doğukan Manço ayrıca, " Survivor Türkiye-Yunanistan" adlı televizyon programına katılmıştır ve bu programda elde ettiği başarılarla dikkat çekmiştir. Sanatçı ayrıca, tiyatro oyunları ve dizi filmlerde de oyunculuk deneyimleri yaşamıştır.

Doğukan Manço , genç yaşına rağmen Türk pop müziği sahnesinde kendine özgü bir tarz oluşturmuş ve müzik dünyasında sevilen bir isim haline gelmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.