,, ,

Doğruyol Partisi Genel Başkanı Özaçıkgöz, Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'nu ziyaret etti

Siyaset 02.01.2024 - 11:48, Güncelleme: 02.01.2024 - 12:01 6393+ kez okundu.
 

Doğruyol Partisi Genel Başkanı Özaçıkgöz, Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'nu ziyaret etti

Doğruyol Partisi Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret etti ve ülke siyaseti hakkında görüştüler
Doğruyol Partisi Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz beraberinde Genel Başkan Vekili Muzaffer Tan ve Genel Başkan Yardımcısı Canan Atasayar ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 'nu ziyaret etti. Ziyarette, Özaçıkgöz, Karamollaoğlu'na yakın zamanda vefat eden Milletvekili Hasan Bitmez için taziyelerini iletti. Görüşmede ayrıca, ülke siyaseti ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Özaçıkgöz, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Saadet Partisi Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu 'nu ziyaret ederek, yakın zamanda vefat eden Milletvekili Hasan Bitmez için taziyelerimizi ilettik. Ayrıca, ülke siyaseti ile ilgili istişarelerde bulunduk. Ülkemizin içinde bulunduğu zor süreçte, siyasi partilerin bir araya gelerek, ortak çözümler üretmesi gerektiğini vurguladık" dedi. Karamollaoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Doğruyol Partisi Genel Başkanımız Çetin Özaçıkgöz ve beraberindeki heyete, ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Ülke siyaseti ile ilgili istişarelerde bulunduk. Ülkemizin içinde bulunduğu zor süreçte, siyasi partilerin bir araya gelerek, ortak çözümler üretmesi gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.
Doğruyol Partisi Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret etti ve ülke siyaseti hakkında görüştüler

Doğruyol Partisi Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz beraberinde Genel Başkan Vekili Muzaffer Tan ve Genel Başkan Yardımcısı Canan Atasayar ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 'nu ziyaret etti.

Ziyarette, Özaçıkgöz, Karamollaoğlu'na yakın zamanda vefat eden Milletvekili Hasan Bitmez için taziyelerini iletti.

Görüşmede ayrıca, ülke siyaseti ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Özaçıkgöz, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, " Saadet Partisi Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu 'nu ziyaret ederek, yakın zamanda vefat eden Milletvekili Hasan Bitmez için taziyelerimizi ilettik. Ayrıca, ülke siyaseti ile ilgili istişarelerde bulunduk. Ülkemizin içinde bulunduğu zor süreçte, siyasi partilerin bir araya gelerek, ortak çözümler üretmesi gerektiğini vurguladık" dedi.

Karamollaoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Doğruyol Partisi Genel Başkanımız Çetin Özaçıkgöz ve beraberindeki heyete, ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Ülke siyaseti ile ilgili istişarelerde bulunduk. Ülkemizin içinde bulunduğu zor süreçte, siyasi partilerin bir araya gelerek, ortak çözümler üretmesi gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.