,, ,

Doğru Yol Partisi Edirne İl Başkanı Fatih Ayaz'dan Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Gündem 10.11.2023 - 16:21, Güncelleme: 10.11.2023 - 16:21 2857+ kez okundu.
 

Doğru Yol Partisi Edirne İl Başkanı Fatih Ayaz'dan Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Edirne İl Başkanı Fatih Ayaz, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde, Atatürk’ün Türk milletinin kalbinde ebedi bir lider olduğunu ve Cumhuriyetimizin temel değerlerinin güvencesi olduğunu belirtti.
Doğru Yol Partisi Edirne İl Başkanı Fatih Ayaz , 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ayaz, mesajında, “Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurladığımız, büyük önderimizin aramızdan ayrılışının yıl dönümü. 10 Kasım, sadece bir tarih değil, aynı zamanda Cumhuriyetimizin kurucusu ve bağımsızlık mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma ve saygı günüdür,” ifadelerini kullandı. Ayaz, Atatürk’ün Türk milletinin kalbinde ebedi bir lider olarak yaşamaya devam ettiğini belirtti. “Onun önderliğindeki kahraman Türk milleti, bağımsızlığını ve özgürlüğünü kazanarak modern Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur. Atatürk’ün mirası, Cumhuriyetimizin temel değerleri olan laiklik, demokrasi, eşitlik ve adaletin güvencesidir,” dedi. Ayaz, Atatürk’ün bize bıraktığı değerlere sahip çıkmanın, onun ilke ve inkılaplarına sadık kalmak, Türkiye’yi daha güçlü ve aydınlık yarınlara taşımak hepimizin sorumluluğu olduğunu vurguladı. “Atatürk’ün gösterdiği hedeflere ulaşmak için birlik ve beraberlik içinde olmalı, onun ilkelerinden asla sapmamalıyız,” diye ekledi. Ayaz, mesajının sonunda, “Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, onun bize gösterdiği yolda daha güçlü bir Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimize olan inancımızı bir kez daha yineliyorum,” ifadelerini kullandı.
Edirne İl Başkanı Fatih Ayaz, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde, Atatürk’ün Türk milletinin kalbinde ebedi bir lider olduğunu ve Cumhuriyetimizin temel değerlerinin güvencesi olduğunu belirtti.

Doğru Yol Partisi Edirne İl Başkanı Fatih Ayaz , 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ayaz, mesajında, “Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurladığımız, büyük önderimizin aramızdan ayrılışının yıl dönümü. 10 Kasım, sadece bir tarih değil, aynı zamanda Cumhuriyetimizin kurucusu ve bağımsızlık mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma ve saygı günüdür,” ifadelerini kullandı.

Ayaz, Atatürk’ün Türk milletinin kalbinde ebedi bir lider olarak yaşamaya devam ettiğini belirtti. “Onun önderliğindeki kahraman Türk milleti, bağımsızlığını ve özgürlüğünü kazanarak modern Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur. Atatürk’ün mirası, Cumhuriyetimizin temel değerleri olan laiklik, demokrasi, eşitlik ve adaletin güvencesidir,” dedi.

Ayaz, Atatürk’ün bize bıraktığı değerlere sahip çıkmanın, onun ilke ve inkılaplarına sadık kalmak, Türkiye’yi daha güçlü ve aydınlık yarınlara taşımak hepimizin sorumluluğu olduğunu vurguladı. “Atatürk’ün gösterdiği hedeflere ulaşmak için birlik ve beraberlik içinde olmalı, onun ilkelerinden asla sapmamalıyız,” diye ekledi.

Ayaz, mesajının sonunda, “Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, onun bize gösterdiği yolda daha güçlü bir Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimize olan inancımızı bir kez daha yineliyorum,” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.