,, ,

Doğru Parti Genel Başkan Danışmanı Erol ÖNDER'den Ne demek Emekliye Zam yok

Siyaset 19.04.2022 - 20:55, Güncelleme: 22.04.2022 - 09:29 5891+ kez okundu.
 

Doğru Parti Genel Başkan Danışmanı Erol ÖNDER'den Ne demek Emekliye Zam yok

DOĞRU PARTİ kurucular kurulu üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Erol ÖNDER emeklilere bayram ikramiyesi zammı yapılmaması ile ilğili yaptığı açıklamada
Emeklilerimizi bir lokma ekmege bir kuru soğana muhtaç etmeye kimsenin hakkı yoktur. Emeklilerimiz bu ülkenin saygı gösterilmesi ve refah içinde yaşaması gereken Toplumumuzun bir parçası ve büyükleridir. Sn Cumhurbaşkanı'mıza ve Sn Bakanımıza çağrımızdır. bir an önce bu kararınızı tekrardan gözden geçirmenizi Emeklilerimizin önümüzdeki bayramda bir baba bir dede bir nine olarak evlatlarının ve torunlarının karşısına mahçup bir şekilde değil karnı tok başı dik şekilde çıkmasını saglamanızı milyonlarca emekliler adına sizden istiyoruz bunları sağlamak devletimizin asli görevi olduğunu düşünüyoruz. Meclisteki milletvekillerinin alacagı bayram ikramiyesi ve Emeklilerimizin alacagı bayram ikramiyesini karşılaştırdığınızda aradaki farkı bizler ettiğimiz gibi sizlerde fark ediyorsunuzdur sonuçta onlar vekil asil olan ise  YÜCE TÜRK MİLLETİDİR.
DOĞRU PARTİ kurucular kurulu üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Erol ÖNDER emeklilere bayram ikramiyesi zammı yapılmaması ile ilğili yaptığı açıklamada

Emeklilerimizi bir lokma ekmege bir kuru soğana muhtaç etmeye kimsenin hakkı yoktur.
Emeklilerimiz bu ülkenin saygı gösterilmesi ve refah içinde yaşaması gereken Toplumumuzun bir parçası ve büyükleridir.


Sn Cumhurbaşkanı'mıza ve Sn Bakanımıza çağrımızdır. bir an önce bu kararınızı tekrardan gözden geçirmenizi Emeklilerimizin önümüzdeki bayramda bir baba bir dede bir nine olarak evlatlarının ve torunlarının karşısına mahçup bir şekilde değil karnı tok başı dik şekilde çıkmasını saglamanızı milyonlarca emekliler adına sizden istiyoruz bunları sağlamak devletimizin asli görevi olduğunu düşünüyoruz.


Meclisteki milletvekillerinin alacagı bayram ikramiyesi ve Emeklilerimizin alacagı bayram ikramiyesini karşılaştırdığınızda aradaki farkı bizler ettiğimiz gibi sizlerde fark ediyorsunuzdur sonuçta onlar vekil asil olan ise  YÜCE TÜRK MİLLETİDİR.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.