,, ,

Doğru İnsanlar Zinciri Platformu'nun Ankara'da muhteşem gecesi

Gündem 22.01.2024 - 09:32, Güncelleme: 22.01.2024 - 17:53 3234+ kez okundu.
 

Doğru İnsanlar Zinciri Platformu'nun Ankara'da muhteşem gecesi

Doğru İnsanlar Zinciri Platformu, Ankara’da bir toplantı düzenledi. Başkan Sabiha Karaosman, etkinliğin muhteşem olduğunu belirtti
Doğru İnsanlar Zinciri Platformu , Ankara Balgat’ta bir toplantı düzenledi. Platform Başkanı Sabiha Karaosman 2024 yılında gerçekleştirilen Birlik, Beraberlik, Tanışma ve Kaynaşma Gecesi’nin muhteşem olduğunu belirtti. Toplantının gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Toplantı, katılımcıların birbirleriyle tanışması ve kaynaşması için bir fırsat oldu. Gecede, TRT Halk Müziği Sanatçısı Ertuğrul Doğan , oğlu Eren Doğan ve Doğukan Doğan , Ankara'da  katılımcılara keyifli bir gece yaşattılar. Müzisyen ve şarkıcı Nevzat Taşkıran , Başkan Sabiha Karaosman ’na teşekkürlerini sundu ve onun naifliği ve insanlara değer veren inceliği sayesinde her zaman farkını hissettirdiğini belirtti. Yapımcı, yönetmen ve sinema sanatçısı Mehmet Emin Eren (Şero Agâ) ise toplantının muhteşem bir gece olduğunu ve katılımcılara teşekkür etti. Toplantı sonunda, Doğru İnsanlar Zinciri Platformu üyeleri, birlik, beraberlik ve kaynaşma mesajı verdiler.
Doğru İnsanlar Zinciri Platformu, Ankara’da bir toplantı düzenledi. Başkan Sabiha Karaosman, etkinliğin muhteşem olduğunu belirtti

Doğru İnsanlar Zinciri Platformu , Ankara Balgat’ta bir toplantı düzenledi. Platform Başkanı Sabiha Karaosman 2024 yılında gerçekleştirilen Birlik, Beraberlik, Tanışma ve Kaynaşma Gecesi’nin muhteşem olduğunu belirtti. Toplantının gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Toplantı, katılımcıların birbirleriyle tanışması ve kaynaşması için bir fırsat oldu. Gecede, TRT Halk Müziği Sanatçısı Ertuğrul Doğan , oğlu Eren Doğan ve Doğukan Doğan , Ankara'da  katılımcılara keyifli bir gece yaşattılar.

Müzisyen ve şarkıcı Nevzat Taşkıran , Başkan Sabiha Karaosman ’na teşekkürlerini sundu ve onun naifliği ve insanlara değer veren inceliği sayesinde her zaman farkını hissettirdiğini belirtti.

Yapımcı, yönetmen ve sinema sanatçısı Mehmet Emin Eren (Şero Agâ) ise toplantının muhteşem bir gece olduğunu ve katılımcılara teşekkür etti.

Toplantı sonunda, Doğru İnsanlar Zinciri Platformu üyeleri, birlik, beraberlik ve kaynaşma mesajı verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.