,, ,

Doğru İnsanlar Zinciri Platformu Başkanı Sabiha Karaosman'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Gündem 08.03.2024 - 09:34, Güncelleme: 08.03.2024 - 09:37 5674+ kez okundu.
 

Doğru İnsanlar Zinciri Platformu Başkanı Sabiha Karaosman'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Doğru İnsanlar Zinciri Platformu Başkanı Sabiha Karaosman, kadınların toplumdaki önemini ve karşılaştıkları zorlukları vurgulayan bir mesaj yayımladı.
Doğru İnsanlar Zinciri Platformu Başkanı Sabiha Karaosman 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Karaosman mesajında, "Sevgili Kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutlarım!" ifadelerini kullandı. Kadınlar toplumun temel taşıdır Mesajında kadınların toplumdaki rolüne değinen Karaosman, "Kadınlar, toplumumuzun temel taşıdır. Hayatımızın her alanında varlık gösteren ve önemli roller üstlenen kadınlar, ailelerimizin, toplumumuzun ve dünyamızın gelişmesi ve kalkınması için büyük bir emek harcamaktadır." dedi. Kadınlar hala ayrımcılığa ve şiddete maruz kalıyor Ancak, kadınların hala birçok alanda ayrımcılığa ve şiddete maruz kaldığını belirten Karaosman, "Eşit işe eşit ücret alamama, eğitim ve sağlık hizmetlerine erişimde zorluklar yaşama ve şiddetin her türüne maruz kalma gibi sorunlar, kadınların önündeki en büyük engellerdendir." diye konuştu. Doğru İnsanlar Zinciri Platformu kadınların mücadelesine destek veriyor Doğru İnsanlar Zinciri Platformu olarak, kadınların her alanda eşit haklara sahip olması için mücadele ettiklerini vurgulayan Karaosman, "Kadınların güçlenmesi ve toplumda daha fazla yer alması için çalışmalar yapıyoruz." ifadelerini kullandı. Kadınları mücadeleye ortak olmaya çağırdı Karaosman mesajını, "Bu vesileyle, tüm kadınları, eşitlik ve adalet için mücadeleye ortak olmaya çağırıyorum. Birlikte daha güzel bir dünya inşa edebiliriz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!" sözleriyle tamamladı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Doğru İnsanlar Zinciri Platformu Başkanı Sabiha Karaosman, kadınların toplumdaki önemini ve karşılaştıkları zorlukları vurgulayan bir mesaj yayımladı.

Doğru İnsanlar Zinciri Platformu Başkanı Sabiha Karaosman 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaosman mesajında, "Sevgili Kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutlarım!" ifadelerini kullandı.

Kadınlar toplumun temel taşıdır

Mesajında kadınların toplumdaki rolüne değinen Karaosman, "Kadınlar, toplumumuzun temel taşıdır. Hayatımızın her alanında varlık gösteren ve önemli roller üstlenen kadınlar, ailelerimizin, toplumumuzun ve dünyamızın gelişmesi ve kalkınması için büyük bir emek harcamaktadır." dedi.

Kadınlar hala ayrımcılığa ve şiddete maruz kalıyor

Ancak, kadınların hala birçok alanda ayrımcılığa ve şiddete maruz kaldığını belirten Karaosman, "Eşit işe eşit ücret alamama, eğitim ve sağlık hizmetlerine erişimde zorluklar yaşama ve şiddetin her türüne maruz kalma gibi sorunlar, kadınların önündeki en büyük engellerdendir." diye konuştu.

Doğru İnsanlar Zinciri Platformu kadınların mücadelesine destek veriyor

Doğru İnsanlar Zinciri Platformu olarak, kadınların her alanda eşit haklara sahip olması için mücadele ettiklerini vurgulayan Karaosman, "Kadınların güçlenmesi ve toplumda daha fazla yer alması için çalışmalar yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kadınları mücadeleye ortak olmaya çağırdı

Karaosman mesajını, "Bu vesileyle, tüm kadınları, eşitlik ve adalet için mücadeleye ortak olmaya çağırıyorum. Birlikte daha güzel bir dünya inşa edebiliriz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!" sözleriyle tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.