,, ,

Doğru İnsanlar Platformu Seyranbağları Huzurevi'nde Bayram Coşkusu Yaşattı

Gündem 13.04.2024 - 09:21, Güncelleme: 13.04.2024 - 15:35 3744 kez okundu.
 

Doğru İnsanlar Platformu Seyranbağları Huzurevi'nde Bayram Coşkusu Yaşattı

Doğru İnsanlar Zinciri Platformu, Ankara Seyranbağları Huzurevi’ni ziyaret etti. Bayram kutlamaları ve şarkılarla keyifli bir ortam oluşturuldu.
Ankara Seyranbağları Huzurevi'nde, Doğru İnsanlar Platformu tarafından anlamlı bir bayram ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette platform üyeleri ve sanatçılar bir araya gelerek huzurevi sakinleriyle keyifli bir bayram kutlaması yaşattılar. Platform Başkanı Sabiha Karaosman ve platform üyeleri, huzurevi sakinlerini ziyaret ederek onlarla sohbet ettiler, hal ve hatırlarını sordular. Karaosman, ziyarette yaptığı açıklamada "Bu bayram gününde ziyaretimizi yaptık, büyüklerimizin hayır dualarını aldık ve çok mutluyuz" dedi. Ziyarette bulunan Ses Sanatçısı Alper Alparslan ve Nevzat Taşkıran da huzurevi sakinleri için şarkılar söyleyerek keyifli bir ortam oluşturdular. Alparslan'ın ve Taşkıran'ın seslendirdiği şarkılar huzurevi sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Doğru İnsanlar Platformu Zinciri'nin bu anlamlı ziyareti, huzurevi sakinleri için unutulmaz bir bayram anısı olarak kaldı. Sabiha Karaosman : "Bu bayram gününde ziyaretimizi yaptık, büyüklerimizin hayır dualarını aldık ve çok mutluyuz." Alper Alparslan : "Büyüklerimizin mutluluğuna katkıda bulunabilmek benim için büyük bir onur." Nevzat Taşkıran : "Huzurevi sakinlerinin yüzlerindeki tebessümü görmek bizi de mutlu etti
Doğru İnsanlar Zinciri Platformu, Ankara Seyranbağları Huzurevi’ni ziyaret etti. Bayram kutlamaları ve şarkılarla keyifli bir ortam oluşturuldu.

Ankara Seyranbağları Huzurevi'nde, Doğru İnsanlar Platformu tarafından anlamlı bir bayram ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette platform üyeleri ve sanatçılar bir araya gelerek huzurevi sakinleriyle keyifli bir bayram kutlaması yaşattılar.

Platform Başkanı Sabiha Karaosman ve platform üyeleri, huzurevi sakinlerini ziyaret ederek onlarla sohbet ettiler, hal ve hatırlarını sordular. Karaosman, ziyarette yaptığı açıklamada "Bu bayram gününde ziyaretimizi yaptık, büyüklerimizin hayır dualarını aldık ve çok mutluyuz" dedi.

Ziyarette bulunan Ses Sanatçısı Alper Alparslan ve Nevzat Taşkıran da huzurevi sakinleri için şarkılar söyleyerek keyifli bir ortam oluşturdular. Alparslan'ın ve Taşkıran'ın seslendirdiği şarkılar huzurevi sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Doğru İnsanlar Platformu Zinciri'nin bu anlamlı ziyareti, huzurevi sakinleri için unutulmaz bir bayram anısı olarak kaldı.

Sabiha Karaosman : "Bu bayram gününde ziyaretimizi yaptık, büyüklerimizin hayır dualarını aldık ve çok mutluyuz."

Alper Alparslan : "Büyüklerimizin mutluluğuna katkıda bulunabilmek benim için büyük bir onur."

Nevzat Taşkıran : "Huzurevi sakinlerinin yüzlerindeki tebessümü görmek bizi de mutlu etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.