,, ,

Doğru İnsanlar Platformu Başkanı Sabiha Karaosman'dan Sevgi Dolu Mesaj!

Gündem 14.02.2024 - 12:37, Güncelleme: 14.02.2024 - 12:44 3569+ kez okundu.
 

Doğru İnsanlar Platformu Başkanı Sabiha Karaosman'dan Sevgi Dolu Mesaj!

Doğru İnsanlar Platformu Başkanı Sabiha Karaosman, Sevgililer Günü’nde sevginin gücünü vurguladı ve birlik çağrısı yaptı
Doğru İnsanlar Platformu Başkanı Sabiha Karaosman 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Karaosman mesajında şu ifadelere yer verdi: "O nedenle sıkı sıkı sarılıyorum tüm kalbimle büyüğüme, küçüğüme ve yaşıtlarıma. Sevgi iyileştirir, sevgi güçlendirir, sevgi güzelleştirir. Korkmayın birbirinizi sevmekten. Şayet burda iseniz ya seveceksiniz ya da sevecek." Sevgi ve Birlik Vurgusu: Karaosman, sevginin önemini vurgulayarak şunları söyledi: "Bu vesile ile hepinizin sevgi gününü kutluyorum ve benimle bu yolda yürüdüğünüz beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız 'DOĞRU İNSANLAR ZİNCİRİ PLATFORMU' üyeleri sevgi ve saygılarımla." Doğru İnsanlar Platformu: Doğru İnsanlar Platformu, farklı alanlarda uzmanlaşmış kişilerin bir araya gelerek, bilgi ve deneyimlerini paylaşarak topluma katkıda bulunmayı amaçlayan bir platformdur. Platform, çeşitli etkinlikler ve çalışmalar düzenleyerek, doğru insanların bir araya gelmesini ve birlikte çalışmasını teşvik etmektedir. Sabiha Karaosman : Sabiha Karaosman Doğru İnsanlar Platformu 'nun kurucusu ve başkanıdır. Aynı zamanda girişimci, yazar ve eğitimci olarak da faaliyet göstermektedir. Karaosman, "Sevgi iyileştirir, sevgi güçlendirir, sevgi güzelleştirir" mesajıyla sevginin önemini ve birleştirici gücünü vurgulayarak, Doğru İnsanlar Platformu'nun çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğini belirtmiştir.
Doğru İnsanlar Platformu Başkanı Sabiha Karaosman, Sevgililer Günü’nde sevginin gücünü vurguladı ve birlik çağrısı yaptı

Doğru İnsanlar Platformu Başkanı Sabiha Karaosman 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Karaosman mesajında şu ifadelere yer verdi:

"O nedenle sıkı sıkı sarılıyorum tüm kalbimle büyüğüme, küçüğüme ve yaşıtlarıma. Sevgi iyileştirir, sevgi güçlendirir, sevgi güzelleştirir. Korkmayın birbirinizi sevmekten. Şayet burda iseniz ya seveceksiniz ya da sevecek."

Sevgi ve Birlik Vurgusu:

Karaosman, sevginin önemini vurgulayarak şunları söyledi:

"Bu vesile ile hepinizin sevgi gününü kutluyorum ve benimle bu yolda yürüdüğünüz beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız 'DOĞRU İNSANLAR ZİNCİRİ PLATFORMU' üyeleri sevgi ve saygılarımla."

Doğru İnsanlar Platformu:

Doğru İnsanlar Platformu, farklı alanlarda uzmanlaşmış kişilerin bir araya gelerek, bilgi ve deneyimlerini paylaşarak topluma katkıda bulunmayı amaçlayan bir platformdur. Platform, çeşitli etkinlikler ve çalışmalar düzenleyerek, doğru insanların bir araya gelmesini ve birlikte çalışmasını teşvik etmektedir.

Sabiha Karaosman :

Sabiha Karaosman Doğru İnsanlar Platformu 'nun kurucusu ve başkanıdır. Aynı zamanda girişimci, yazar ve eğitimci olarak da faaliyet göstermektedir. Karaosman, "Sevgi iyileştirir, sevgi güçlendirir, sevgi güzelleştirir" mesajıyla sevginin önemini ve birleştirici gücünü vurgulayarak, Doğru İnsanlar Platformu'nun çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğini belirtmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.