,, ,

Dikkat Köpek Var Filminin Muhteşem Galası

Tv-Dünyası 29.12.2022 - 09:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 09:18 4683+ kez okundu.
 

Dikkat Köpek Var Filminin Muhteşem Galası

Dikkat Köpek Var Filminin Muhteşem Galası
Yapımcılığını Nusret Toplar ,ın üstlendiği , Yönetmen koltuğunda , Ece İşbilen Dağ  ve Deniz Cem Dağ ,ın oturduğu , başrollerinde Nusret Toplar , Mutlu Güney ,  Onur Büyüktopçu , Ergün Özfırıncı , Dilara Ortagüz , Güney Kılınç , Tuncay Akça , Ahmet Arıman , Behtan Mehter Nasıroğulları , Buket  Akpunar , Buse Şen ve polis köpeği Bal,ın rol aldığı dikkat köpek var filminin galası yapıldı. Galaya sinema ve dizi oyuncusu Erol Taşcı , tiyatro oyuncusu Nami Esatgil , oyuncu İpek Tanrıyar , sanatçı  Yusuf Güney ve oyuncu Efsane Geçen onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı. Dikkat köpek var filminin konusu ise: İstanbul Emniyeti’nin başarılı polislerinden biri olan Murat Kaya , son görevini başarıyla tamamlayıp bir mafya örgütünü çökertir. Son görevinde gösterdiği başarı, onun uluslararası gizli bir teşkilata atanmasını sağlar. Bu sırada Murat’ın manevi babası olarak gördüğü idolü Teoman, uzun süredir peşinde olduğu Gölge tarafından vurur. Her şeyin sahtesini piyasaya süren Gölge’nin amacı, kendisine köpek ordusu kurmaktır. Teoman’ım yürüttüğü Gölge operasyonunu devralan Murat, bu süreçte her ne kadar köpeklerle anlaşamasa da Teoman’ın biricik köpeği Bal’ı da devralır. Murat bu zorlu görevde Bal ile kendisini türlü maceraların içinde bulur. Haber: Görkem EMGEN - Semra TEKİN Fotoğraf: Görkem EMGEN
Dikkat Köpek Var Filminin Muhteşem Galası

Yapımcılığını Nusret Toplar ,ın üstlendiği , Yönetmen koltuğunda , Ece İşbilen Dağ  ve Deniz Cem Dağ ,ın oturduğu , başrollerinde Nusret Toplar , Mutlu Güney Onur Büyüktopçu , Ergün Özfırıncı , Dilara Ortagüz , Güney Kılınç , Tuncay Akça , Ahmet Arıman , Behtan Mehter Nasıroğulları , Buket  Akpunar , Buse Şen ve polis köpeği Bal,ın rol aldığı dikkat köpek var filminin galası yapıldı. Galaya sinema ve dizi oyuncusu Erol Taşcı , tiyatro oyuncusu Nami Esatgil , oyuncu İpek Tanrıyar , sanatçı  Yusuf Güney ve oyuncu Efsane Geçen onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı. Dikkat köpek var filminin konusu ise: İstanbul Emniyeti’nin başarılı polislerinden biri olan Murat Kaya , son görevini başarıyla tamamlayıp bir mafya örgütünü çökertir. Son görevinde gösterdiği başarı, onun uluslararası gizli bir teşkilata atanmasını sağlar. Bu sırada Murat’ın manevi babası olarak gördüğü idolü Teoman, uzun süredir peşinde olduğu Gölge tarafından vurur. Her şeyin sahtesini piyasaya süren Gölge’nin amacı, kendisine köpek ordusu kurmaktır. Teoman’ım yürüttüğü Gölge operasyonunu devralan Murat, bu süreçte her ne kadar köpeklerle anlaşamasa da Teoman’ın biricik köpeği Bal’ı da devralır. Murat bu zorlu görevde Bal ile kendisini türlü maceraların içinde bulur.

Haber: Görkem EMGEN - Semra TEKİN
Fotoğraf: Görkem EMGEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.