,, ,

Didim'de kaçak kazı yapan 9 kişi İHA ile tespit edildi

Gündem 20.10.2023 - 16:30, Güncelleme: 20.10.2023 - 16:32 3043+ kez okundu.
 

Didim'de kaçak kazı yapan 9 kişi İHA ile tespit edildi

Didim’de İHA ile tespit edilen 9 kişi, kaçak kazı yaparken suçüstü yakalandı. Ele geçirilen malzemeler ve patlayıcılar imha edildi
Aydın 'ın Didim ilçesinde kaçak kazı yaparken insansız hava aracı ( İHA ) ile tespit edilen 9 kişi gözaltına alındı. Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı İHA operatörü, Altınkum Mahallesi Yeşilkent mevkiinde şüpheli bir grubu fark edince durumu, İl Emniyet Müdürlüğüne bildirdi. Bunun üzerine belirtilen bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polis, kaçak kazı yaptıkları belirlenen 9 kişiyi suçüstü yakaladı. Bu kişilerden ele geçirilen jeneratör, matkap, hiltiye el konuldu, ayrıca el yapımı 24 patlayıcı ise imha edildi. Gözaltına alınan zanlılar, ifadelerinin alınması çin emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Didim’de İHA ile tespit edilen 9 kişi, kaçak kazı yaparken suçüstü yakalandı. Ele geçirilen malzemeler ve patlayıcılar imha edildi

Aydın 'ın Didim ilçesinde kaçak kazı yaparken insansız hava aracı ( İHA ) ile tespit edilen 9 kişi gözaltına alındı.

Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı İHA operatörü, Altınkum Mahallesi Yeşilkent mevkiinde şüpheli bir grubu fark edince durumu, İl Emniyet Müdürlüğüne bildirdi.

Bunun üzerine belirtilen bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Polis, kaçak kazı yaptıkları belirlenen 9 kişiyi suçüstü yakaladı.

Bu kişilerden ele geçirilen jeneratör, matkap, hiltiye el konuldu, ayrıca el yapımı 24 patlayıcı ise imha edildi.

Gözaltına alınan zanlılar, ifadelerinin alınması çin emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.