,, ,

Devlet Sevgiyle Kucakladı, Çocuklarımız Mutlu Bir Gün Yaşadı!

Gündem 09.02.2024 - 10:39, Güncelleme: 09.02.2024 - 10:39 3665+ kez okundu.
 

Devlet Sevgiyle Kucakladı, Çocuklarımız Mutlu Bir Gün Yaşadı!

Düzce Fehmi Öney Çocuk Evleri Sitesi’nde 13 çocuk için unutulmaz bir sünnet töreni düzenlendi. Çocuklar, bu özel günlerinde devletin sevgisiyle kucaklandı
Düzce Fehmi Öney Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan 13 çocuğumuz için düzenlenen sünnet töreni , unutulmaz anılara sahne oldu. Devletimizin sevgiyle kucakladığı çocuklarımız, bu özel günlerinde baş tacı edildi. Valilik makam aracı, polis ve jandarma araçlarının sünnet töreni arabası olarak kullanıldığı törende, çocuklar büyük bir mutluluk yaşadı. Sünnet töreninin ardından, süslenen yerli ve milli otomobilimiz TOGG'un da yer aldığı sünnet konvoyu ile şehir turu atıldı. Törende çocuklarımızın yanından ayrılmayan Düzce Valimiz Selçuk Aslan 'a da göstermiş olduğu sevgi ve ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.
Düzce Fehmi Öney Çocuk Evleri Sitesi’nde 13 çocuk için unutulmaz bir sünnet töreni düzenlendi. Çocuklar, bu özel günlerinde devletin sevgisiyle kucaklandı

Düzce Fehmi Öney Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan 13 çocuğumuz için düzenlenen sünnet töreni , unutulmaz anılara sahne oldu. Devletimizin sevgiyle kucakladığı çocuklarımız, bu özel günlerinde baş tacı edildi.

Valilik makam aracı, polis ve jandarma araçlarının sünnet töreni arabası olarak kullanıldığı törende, çocuklar büyük bir mutluluk yaşadı. Sünnet töreninin ardından, süslenen yerli ve milli otomobilimiz TOGG'un da yer aldığı sünnet konvoyu ile şehir turu atıldı.

Törende çocuklarımızın yanından ayrılmayan Düzce Valimiz Selçuk Aslan 'a da göstermiş olduğu sevgi ve ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.