,, ,

Depremde mahsur kalan kedi, polis tarafından kurtarıldı

Gündem 13.02.2023 - 12:04, Güncelleme: 13.02.2023 - 12:04 5048+ kez okundu.
 

Depremde mahsur kalan kedi, polis tarafından kurtarıldı

Depremde mahsur kalan kedi, polis tarafından kurtarıldı
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep 'te yıkılma riski bulunan bir binanın üst katında mahsur kalan kedi, Polis Arama Kurtarma (PAK) ekiplerince iş makinesi yardımıyla kurtarıldı. Nurdağı ilçesi Atatürk Mahallesi 'nde ağır hasar alan Kurtuluş Apartmanı'nda bir kedinin bulunduğu ihbarını alan Polis Arama Kurtarma ekipleri, kurtarma çalışması başlattı. Kepçe yardımıyla balkondan eve giren ekipler, mahsur kalan kediyi kurtardı. Görevliler daha sonra kediye mama ve su verdi. Öte yandan deprem bölgesindeki birçok farklı noktada da enkaz altında kalan evcil hayvanlar, Polis Arama Kurtarma ekiplerinin çalışmalarıyla kurtarıldı.
Depremde mahsur kalan kedi, polis tarafından kurtarıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep 'te yıkılma riski bulunan bir binanın üst katında mahsur kalan kedi, Polis Arama Kurtarma (PAK) ekiplerince iş makinesi yardımıyla kurtarıldı.

Nurdağı ilçesi Atatürk Mahallesi 'nde ağır hasar alan Kurtuluş Apartmanı'nda bir kedinin bulunduğu ihbarını alan Polis Arama Kurtarma ekipleri, kurtarma çalışması başlattı.

Kepçe yardımıyla balkondan eve giren ekipler, mahsur kalan kediyi kurtardı.

Görevliler daha sonra kediye mama ve su verdi.

Öte yandan deprem bölgesindeki birçok farklı noktada da enkaz altında kalan evcil hayvanlar, Polis Arama Kurtarma ekiplerinin çalışmalarıyla kurtarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.