,, ,

Denizli'de aile faciası: Karısı ve arkadaşını öldüren kişi intihar etti

Gündem 13.11.2023 - 17:37, Güncelleme: 13.11.2023 - 17:37 2581+ kez okundu.
 

Denizli'de aile faciası: Karısı ve arkadaşını öldüren kişi intihar etti

Denizli’de bir kişi, karısını ve arkadaşını öldürdükten sonra intihar etti. Saldırganın, olaydan bir süre önce sosyal medyada eşi ve arkadaşını ölümünden sorumlu tutan bir paylaşım yaptığı belirlendi
Denizli 'nin Pamukkale ilçesinde, karısını ve arkadaşını tüfekle öldüren kişi, aynı silahla intihar etti. Alınan bilgiye göre, Emin Ülker (38), Atalar Mahallesi 1343 Sokak'ta, eşi Özlem Ülker (39) ile kendisi gibi düğünlerde müzisyenlik yapan arkadaşı Yusuf Cavlak'a (37) silahla ateş edip kaçtı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Cavlak'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Özlem Ülker, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, 1333/1 Sokak'taki bir bahçede, saldırıyı gerçekleştiren Emin Ülker'in cesedini buldu. Ülker'in olayda kullandığı silahla intihar ettiği belirlendi. Emin Ülker'in bir süre önce sosyal medya hesabından, "Benim ölümümden Yusuf Cavlak ve eşim Özlem Ülker sorumludur. Hakkım herkese helal olsun varsa. Eşim ve Yusuf Cavlak harici." şeklinde paylaşım yaptığı öğrenildi.
Denizli’de bir kişi, karısını ve arkadaşını öldürdükten sonra intihar etti. Saldırganın, olaydan bir süre önce sosyal medyada eşi ve arkadaşını ölümünden sorumlu tutan bir paylaşım yaptığı belirlendi

Denizli 'nin Pamukkale ilçesinde, karısını ve arkadaşını tüfekle öldüren kişi, aynı silahla intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Emin Ülker (38), Atalar Mahallesi 1343 Sokak'ta, eşi Özlem Ülker (39) ile kendisi gibi düğünlerde müzisyenlik yapan arkadaşı Yusuf Cavlak'a (37) silahla ateş edip kaçtı.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri Cavlak'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Özlem Ülker, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri, 1333/1 Sokak'taki bir bahçede, saldırıyı gerçekleştiren Emin Ülker'in cesedini buldu. Ülker'in olayda kullandığı silahla intihar ettiği belirlendi.

Emin Ülker'in bir süre önce sosyal medya hesabından, "Benim ölümümden Yusuf Cavlak ve eşim Özlem Ülker sorumludur. Hakkım herkese helal olsun varsa. Eşim ve Yusuf Cavlak harici." şeklinde paylaşım yaptığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.