,, ,

Denizli'de 2 kardeş, haraç isteyen genci öldürdü

Gündem 27.10.2023 - 13:38, Güncelleme: 27.10.2023 - 13:38 3025+ kez okundu.
 

Denizli'de 2 kardeş, haraç isteyen genci öldürdü

Denizli’deki cinayet soruşturmasında 2 kişi tutuklandı. Zanlılar, genç adamı bıçaklayıp dere yatağına attıklarını itiraf etti.
Denizli 'nin Pamukkale ilçesinde, dere yatağında bir gencin öldürülmüş halde bulunmasıyla ilgili soruşturma kapsamında yakalanan 2 kişi, cezaevine gönderildi. İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan S.H. (24) ile ağabeyi M.H. (30), işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar "kasten adam öldürme" suçlamasıyla sevk edildikleri hakimlikçe tutuklandı. Motosiklet tamircisi olduğu öğrenilen zanlıların ilk ifadelerinde, ölü bulunan Anıl Alperen Yılmaz'ın iş yerlerine gelerek sürekli haraç istediğini, tehdit edilmeye dayanamadıkları için bıçakladıklarını söyledikleri öğrenildi. Öte yandan zanlıların cinayeti tamirci dükkanlarında işledikleri, daha sonra dere yatağına götürüp attıkları belirtildi. Korucuk Mahallesi 'nden geçen Çürüksu Deresi yatağında 15 Ekim'de ağız, el ve ayakları bağlı, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürülmüş 18 yaşındaki Anıl Alperen Yılmaz'ın cesedi bulunmuş, olayla ilgili iki kardeş gözaltına alınmıştı.
Denizli’deki cinayet soruşturmasında 2 kişi tutuklandı. Zanlılar, genç adamı bıçaklayıp dere yatağına attıklarını itiraf etti.

Denizli 'nin Pamukkale ilçesinde, dere yatağında bir gencin öldürülmüş halde bulunmasıyla ilgili soruşturma kapsamında yakalanan 2 kişi, cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan S.H. (24) ile ağabeyi M.H. (30), işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılar "kasten adam öldürme" suçlamasıyla sevk edildikleri hakimlikçe tutuklandı.

Motosiklet tamircisi olduğu öğrenilen zanlıların ilk ifadelerinde, ölü bulunan Anıl Alperen Yılmaz'ın iş yerlerine gelerek sürekli haraç istediğini, tehdit edilmeye dayanamadıkları için bıçakladıklarını söyledikleri öğrenildi.

Öte yandan zanlıların cinayeti tamirci dükkanlarında işledikleri, daha sonra dere yatağına götürüp attıkları belirtildi.

Korucuk Mahallesi 'nden geçen Çürüksu Deresi yatağında 15 Ekim'de ağız, el ve ayakları bağlı, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürülmüş 18 yaşındaki Anıl Alperen Yılmaz'ın cesedi bulunmuş, olayla ilgili iki kardeş gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.