,, ,

Denizli Zetinköy mahallesinde alınan ekmekten ip çıktı.

Gündem 24.07.2023 - 10:11, Güncelleme: 24.07.2023 - 10:11 3010+ kez okundu.
 

Denizli Zetinköy mahallesinde alınan ekmekten ip çıktı.

Denizli Zetinköy mahallesinde alınan ekmekten ip çıktı.
Denizli 'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Zetinköy mahallesinde yaşayan bir vatandaş, mahalledeki fırından ekmek aldı. Ekmeği kestiği sırada ekmeğin içinden ip çıktığını fark eden vatandaş, durumu fırın yetkililerine bildirdi. Fırın yetkilileri, olayın araştırılması için ekmeği aldı. Ekmeğin içinden çıkan ip, plastik bir ip. İpin ekmeğe nasıl girdiği henüz bilinmiyor. Fırın yetkilileri, olayın araştırıldığını ve sorumluların bulunacağını söyledi. Bu olay, vatandaşları tedirgin etti. Vatandaşlar, fırınlardan ekmek alırken daha dikkatli olmanın gerektiğini söyledi.
Denizli Zetinköy mahallesinde alınan ekmekten ip çıktı.

Denizli 'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Zetinköy mahallesinde yaşayan bir vatandaş, mahalledeki fırından ekmek aldı. Ekmeği kestiği sırada ekmeğin içinden ip çıktığını fark eden vatandaş, durumu fırın yetkililerine bildirdi. Fırın yetkilileri, olayın araştırılması için ekmeği aldı.

Ekmeğin içinden çıkan ip, plastik bir ip. İpin ekmeğe nasıl girdiği henüz bilinmiyor. Fırın yetkilileri, olayın araştırıldığını ve sorumluların bulunacağını söyledi.

Bu olay, vatandaşları tedirgin etti. Vatandaşlar, fırınlardan ekmek alırken daha dikkatli olmanın gerektiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.