,, ,

Deniz Karakurt Kimdir?

Kimdir 13.02.2024 - 17:41, Güncelleme: 13.02.2024 - 17:41 7276+ kez okundu.
 

Deniz Karakurt Kimdir?

Deniz Karakurt Kimdir?
Deniz Karakurt 1970 Bergama doğumlu olan Av. Deniz Karakurt Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Deniz Karakurt Menemen’de 1999 yılından bu yana serbest avukatlık yapan Av. Deniz Karakurt 2019 Yerel Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Menemen Belediyesi Meclis Üyesi seçildi. 2 yıl süre ile Encümen Başkanlığı ve Hukuk Komisyonu Başkanlığı ve kısa bir süre Belediye Başkan Vekilliği görevlerini yürüttü. Av. Deniz Karakurt iki çocuk annesidir.
Deniz Karakurt Kimdir?

Deniz Karakurt 1970 Bergama doğumlu olan Av. Deniz Karakurt Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur.

Deniz Karakurt Menemen’de 1999 yılından bu yana serbest avukatlık yapan Av. Deniz Karakurt 2019 Yerel Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Menemen Belediyesi Meclis Üyesi seçildi. 2 yıl süre ile Encümen Başkanlığı ve Hukuk Komisyonu Başkanlığı ve kısa bir süre Belediye Başkan Vekilliği görevlerini yürüttü. Av. Deniz Karakurt iki çocuk annesidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.