,, ,

Deniz Gaşgil, Türkiye'nin ilk uluslararası plaj hentbolu kadın gözlemcisi oldu

Spor 19.10.2023 - 11:15, Güncelleme: 19.10.2023 - 11:16 15852+ kez okundu.
 

Deniz Gaşgil, Türkiye'nin ilk uluslararası plaj hentbolu kadın gözlemcisi oldu

Deniz Gaşgil, Türkiye’nin ilk uluslararası plaj hentbolu kadın gözlemcisi oldu ve EHF’den diplomasını aldı.
Deniz Gaşgil ilk uluslararası plaj hentbolu kadın gözlemcisi oldu Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen gözlemci kursundan mezun olan Türkiye’nin ilk uluslararası kadın gözlemcisi olan Deniz Gaşgil, diplomasını aldı. Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından 12 -15 Ekim tarihleri arasında Portekiz'in Porto Santo kentinde EHF Plaj Hentbolu Şampiyonlar Kupası 2023 turnuvası düzenlendi. Etkinlikte EHF Plaj Hentbolu Hakem ve Delege statüsünü hedefleyen hakemler ve delegeler için kurs düzenlendi. A Milli Kadın Hentbol Takımı eski oyuncusu da olan İzmir Bölgesi gözlemcilerinden Deniz Gaşgil, şampiyonadaki gözlemci kursundan başarıyla mezun oldu. Düzenlenen törende Türkiye’nin ilk ve tek kadın gözlemcisi olan Gaşgil'e diplomasını EHF Beach Hentbol Komisyonu üyesi Marco Trespidi verdi.
Deniz Gaşgil, Türkiye’nin ilk uluslararası plaj hentbolu kadın gözlemcisi oldu ve EHF’den diplomasını aldı.

Deniz Gaşgil ilk uluslararası plaj hentbolu kadın gözlemcisi oldu

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen gözlemci kursundan mezun olan Türkiye’nin ilk uluslararası kadın gözlemcisi olan Deniz Gaşgil, diplomasını aldı.

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından 12 -15 Ekim tarihleri arasında Portekiz'in Porto Santo kentinde EHF Plaj Hentbolu Şampiyonlar Kupası 2023 turnuvası düzenlendi. Etkinlikte EHF Plaj Hentbolu Hakem ve Delege statüsünü hedefleyen hakemler ve delegeler için kurs düzenlendi.

A Milli Kadın Hentbol Takımı eski oyuncusu da olan İzmir Bölgesi gözlemcilerinden Deniz Gaşgil, şampiyonadaki gözlemci kursundan başarıyla mezun oldu. Düzenlenen törende Türkiye’nin ilk ve tek kadın gözlemcisi olan Gaşgil'e diplomasını EHF Beach Hentbol Komisyonu üyesi Marco Trespidi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.