,, ,

Deniz Dibinde Atatürk Anması: Fethiye Dalgıçlarından 10 Kasım Özel Etkinliği

Gündem 10.11.2023 - 17:25, Güncelleme: 10.11.2023 - 17:28 2743+ kez okundu.
 

Deniz Dibinde Atatürk Anması: Fethiye Dalgıçlarından 10 Kasım Özel Etkinliği

Fethiye’deki dalgıçlar, Atatürk’ün 85. ölüm yıl dönümünde deniz dibinde Türk bayrağı ve ‘1938 Saygıyla Anıyoruz’ yazılı afiş açtı.
Muğla 'nın Fethiye ilçesinde dalgıçlar, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümü nedeniyle deniz dibinde Türk bayrağı ve afiş açtı. İlçede faaliyet gösteren bir dalış okulunun sahibi ve beraberindeki 2 dalgıç eğitmen, Dalyan Koyu açıklarında 10 metreye dalış yaptı. Dalgıçlar Atatürk resmi bulunan Türk bayrağı ve saat 09.05'i gösteren "1938 Saygıyla Anıyoruz" yazılı afiş açtı. Deniz dibindeki etkinlikte balıkların geçişiyle renkli görüntülere sahne oldu. Dalış okulu sahibi ve eğitmen Önder Diktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü deniz altında ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde de saygı ve minnetle andıklarını kaydetti.
Fethiye’deki dalgıçlar, Atatürk’ün 85. ölüm yıl dönümünde deniz dibinde Türk bayrağı ve ‘1938 Saygıyla Anıyoruz’ yazılı afiş açtı.

Muğla 'nın Fethiye ilçesinde dalgıçlar, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümü nedeniyle deniz dibinde Türk bayrağı ve afiş açtı.

İlçede faaliyet gösteren bir dalış okulunun sahibi ve beraberindeki 2 dalgıç eğitmen, Dalyan Koyu açıklarında 10 metreye dalış yaptı.

Dalgıçlar Atatürk resmi bulunan Türk bayrağı ve saat 09.05'i gösteren "1938 Saygıyla Anıyoruz" yazılı afiş açtı.

Deniz dibindeki etkinlikte balıkların geçişiyle renkli görüntülere sahne oldu.

Dalış okulu sahibi ve eğitmen Önder Diktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü deniz altında ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde de saygı ve minnetle andıklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.