,, ,

DEAŞ’a Karşı ‘BOZDOĞAN-6’ Operasyonu: 47 Şüpheli Yakalandı

Gündem 21.02.2024 - 09:52, Güncelleme: 21.02.2024 - 09:52 3022+ kez okundu.
 

DEAŞ’a Karşı ‘BOZDOĞAN-6’ Operasyonu: 47 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ’a yönelik ‘BOZDOĞAN-6’ Operasyonlarında 47 şüpheli yakalandığını duyurdu. Toplam 1.162 operasyon düzenlendi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , DEAŞ Terör Örgütüne yönelik “BOZDOĞAN-6” Operasyonlarında 47 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Operasyonlar, İstanbul , Kırıkkale , Ankara , Adana ve Bursa ’da eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Operasyonlar kapsamında; İstanbul’da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 22 şüpheli, Kırıkkale’de DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 1 şüpheli, Ankara’da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 15 şüpheli, Adana’da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 2 şüpheli, Bursa’da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 7 şüpheli yakalandı. 1 Haziran 2023’ten bugüne kadar DEAŞ’e yönelik toplam 1.162 operasyon düzenlendi ve bu operasyonlarda 2.402 şüpheli yakalandı. Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik ederek, “Allah ayağınıza taş değdirmesin” ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ’a yönelik ‘BOZDOĞAN-6’ Operasyonlarında 47 şüpheli yakalandığını duyurdu. Toplam 1.162 operasyon düzenlendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , DEAŞ Terör Örgütüne yönelik “BOZDOĞAN-6” Operasyonlarında 47 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Operasyonlar, İstanbul , Kırıkkale , Ankara , Adana ve Bursa ’da eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Operasyonlar kapsamında;

  • İstanbul’da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 22 şüpheli,
  • Kırıkkale’de DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 1 şüpheli,
  • Ankara’da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 15 şüpheli,
  • Adana’da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 2 şüpheli,
  • Bursa’da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 7 şüpheli yakalandı.

1 Haziran 2023’ten bugüne kadar DEAŞ’e yönelik toplam 1.162 operasyon düzenlendi ve bu operasyonlarda 2.402 şüpheli yakalandı.

Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik ederek, “Allah ayağınıza taş değdirmesin” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.