,, ,

Davulun Sihirli Markası: LUDWIG

Müzik 28.10.2022 - 13:39, Güncelleme: 28.10.2022 - 13:46 6222+ kez okundu.
 

Davulun Sihirli Markası: LUDWIG

Davulun Sihirli Markası: LUDWIG
Ücretsiz etkinlik Bakırköy Cangöz Performans Sahnesi'nde 30 Ekim Pazar saat 16:00'da. Sınırlı sayıda katılımcı kabul edileceğinden izlemek isteyenlerin info@cangozmuzik.com.tr adresine e-posta atarak kayıt yaptırması gerekiyor. Katılanlara Cangöz Müzik Aletleri mağazalarında satılan seçili ürünlerde geçerli olacak %10  indirim kuponu hediye edilecek.  Ludwig davullarının sihiri, onu müzik dünyasında bu kadar özel kılan nedir? Beatles, Cream, Led Zeppelin, Queen, Van Halen, Scorpions, Motörhead  gibi dünyayı sallamış ve yuvarlamış grupların ya da Buddy Rich, Joe Morello gibi efsanevi davulcuların Ludwig kullanmış olması mı? Popüler müzik tarihinde stüdyo kayıtlarında en fazla kullanılan trampetin Ludwig markasını taşıması mı?  Davulculuğun kaderini değiştiren ve bugün kullandığımıza en yakın bas davul pedalını icat eden firma olması mı? Ludwig ‘in sihirini merak ediyorsanız 30 Ekim Pazar günü Alpay Şalt ve Cengiz Demirci’nin videolarla, görsellerle desteklenmiş sunumlu ve eğlenceli sohbetine bekleriz.
Davulun Sihirli Markası: LUDWIG

Ücretsiz etkinlik Bakırköy Cangöz Performans Sahnesi'nde 30 Ekim Pazar saat 16:00'da. Sınırlı sayıda katılımcı kabul edileceğinden izlemek isteyenlerin info@cangozmuzik.com.tr adresine e-posta atarak kayıt yaptırması gerekiyor. Katılanlara Cangöz Müzik Aletleri mağazalarında satılan seçili ürünlerde geçerli olacak %10  indirim kuponu hediye edilecek. 

Ludwig davullarının sihiri, onu müzik dünyasında bu kadar özel kılan nedir? Beatles, Cream, Led Zeppelin, Queen, Van Halen, Scorpions, Motörhead  gibi dünyayı sallamış ve yuvarlamış grupların ya da Buddy Rich, Joe Morello gibi efsanevi davulcuların Ludwig kullanmış olması mı? Popüler müzik tarihinde stüdyo kayıtlarında en fazla kullanılan trampetin Ludwig markasını taşıması mı?  Davulculuğun kaderini değiştiren ve bugün kullandığımıza en yakın bas davul pedalını icat eden firma olması mı? Ludwig ‘in sihirini merak ediyorsanız 30 Ekim Pazar günü Alpay Şalt ve Cengiz Demirci’nin videolarla, görsellerle desteklenmiş sunumlu ve eğlenceli sohbetine bekleriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.