,, ,

Davulcular Ramazan’a Hazır

Gündem 21.03.2023 - 16:57, Güncelleme: 21.03.2023 - 16:57 4262+ kez okundu.
 

Davulcular Ramazan’a Hazır

Davulcular Ramazan’a Hazır
Karabük Belediyesi Ramazan ayında vatandaşları sahura uyandırmak için görev alacak olan Ramazan davulcularını belirledi. Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, sahurda görev alacak davulculara yaka kartlarını dağıtarak, mahallelerde Ramazan Ayında sahurda çalışacak davulcuların çalışma şartları ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı. Yaka kartı bulunmayan davulculara hiçbir şekilde inanılmamasını ve para verilmemesi uyarısında bulunulurken, vatandaşların böyle bir durum karşısında 444 21 78 nolu belediyemiz çağrı merkezine telefonla ihbarda bulunabileceği aktarıldı. Karabük Belediyesi Zabıta Müdürü Sedat Köse konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Sahur saatinde Ramazan davulcularımız vatandaşlarımızı rahatsız etmeden disiplinli, güzel bir şekilde geleneklerimize ve göreneklerimize uygun olarak Ramazan ayı boyunca faaliyet gösterecekler. Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak Ramazan ayı boyunca da 7/24 denetimlerimiz devam edecektir” dedi.
Davulcular Ramazan’a Hazır

Karabük Belediyesi Ramazan ayında vatandaşları sahura uyandırmak için görev alacak olan Ramazan davulcularını belirledi.

Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, sahurda görev alacak davulculara yaka kartlarını dağıtarak, mahallelerde Ramazan Ayında sahurda çalışacak davulcuların çalışma şartları ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı.

Yaka kartı bulunmayan davulculara hiçbir şekilde inanılmamasını ve para verilmemesi uyarısında bulunulurken, vatandaşların böyle bir durum karşısında 444 21 78 nolu belediyemiz çağrı merkezine telefonla ihbarda bulunabileceği aktarıldı.

Karabük Belediyesi Zabıta Müdürü Sedat Köse konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Sahur saatinde Ramazan davulcularımız vatandaşlarımızı rahatsız etmeden disiplinli, güzel bir şekilde geleneklerimize ve göreneklerimize uygun olarak Ramazan ayı boyunca faaliyet gösterecekler. Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak Ramazan ayı boyunca da 7/24 denetimlerimiz devam edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.