,, ,

Damacana Su Fiyatlarına Karşı Belediye Eyleme Geçin!

Gündem 07.02.2024 - 09:19, Güncelleme: 07.02.2024 - 09:23 3303+ kez okundu.
 

Damacana Su Fiyatlarına Karşı Belediye Eyleme Geçin!

Damacana su fiyatlarındaki anormal artış, vatandaşları bezdiriyor. Belediyelerin sağlıklı içme suyu sunma sorumluluğu seçimler öncesi gündemde
DAMACANA SU ÇOK PAHALI, BELEDİYE UYUMA! Tüm canlıların en temel ihtiyaçlarının başında gelen İÇME SUYU ne yazık ki her belediye tarafından vatandaşlara sağlıklı olarak sunulmuyor. Belediye seçimlerinin yaklaştığı şu günlerde sağlıklı suyun belediyeler tarafından vatandaşlara sunulması ne yazık ki yine gündemde değil. İçme suyu fiyatlarının son yıllarda anormal yükselmesi ise tüketiciyi bezdirdi. Özellikle bebekler, yaşlılar, takipli hastalar için daha çok tercih edilen damacana su,  fiyatları ile alıcısına külfiyet oluşturuyor. Tüm canlıların en temel ihtiyaçlarının başında gelen İÇME SUYU ne yazık ki her belediye tarafından vatandaşlara sağlıklı olarak sunulmuyor. Belediye seçimlerinin yaklaştığı şu günlerde sağlıklı suyun belediyeler tarafından vatandaşlara sunulması ne yazık ki yine gündemde değil. İçme suyu fiyatlarının son yıllarda anormal yükselmesi ise tüketiciyi bezdirdi. Özellikle bebekler, yaşlılar, takipli hastalar için daha çok tercih edilen damacana su,  fiyatları ile alıcısına külfiyet oluşturuyor. Belediyelerin en doğal hizmetlerinden birisi olması gereken sağlıklı şebeke suyu birçok belediye başkan adayının gündeminde değil …..  Seçmenlerini damacana suyuna mecbur bırakan belediyeler bu özellikleriyle vatandaşlarından eksi not alıyorlar. 19 litre damacana suyu ortalama 60 TL-75 TL arasında satılıyor.   Haber : İsteniş Hakan Tüplek
Damacana su fiyatlarındaki anormal artış, vatandaşları bezdiriyor. Belediyelerin sağlıklı içme suyu sunma sorumluluğu seçimler öncesi gündemde

DAMACANA SU ÇOK PAHALI, BELEDİYE UYUMA! Tüm canlıların en temel ihtiyaçlarının başında gelen İÇME SUYU ne yazık ki her belediye tarafından vatandaşlara sağlıklı olarak sunulmuyor. Belediye seçimlerinin yaklaştığı şu günlerde sağlıklı suyun belediyeler tarafından vatandaşlara sunulması ne yazık ki yine gündemde değil. İçme suyu fiyatlarının son yıllarda anormal yükselmesi ise tüketiciyi bezdirdi. Özellikle bebekler, yaşlılar, takipli hastalar için daha çok tercih edilen damacana su,  fiyatları ile alıcısına külfiyet oluşturuyor.

Tüm canlıların en temel ihtiyaçlarının başında gelen İÇME SUYU ne yazık ki her belediye tarafından vatandaşlara sağlıklı olarak sunulmuyor.

Belediye seçimlerinin yaklaştığı şu günlerde sağlıklı suyun belediyeler tarafından vatandaşlara sunulması ne yazık ki yine gündemde değil. İçme suyu fiyatlarının son yıllarda anormal yükselmesi ise tüketiciyi bezdirdi. Özellikle bebekler, yaşlılar, takipli hastalar için daha çok tercih edilen damacana su,  fiyatları ile alıcısına külfiyet oluşturuyor.

Belediyelerin en doğal hizmetlerinden birisi olması gereken sağlıklı şebeke suyu birçok belediye başkan adayının gündeminde değil …..  Seçmenlerini damacana suyuna mecbur bırakan belediyeler bu özellikleriyle vatandaşlarından eksi not alıyorlar.

19 litre damacana suyu ortalama 60 TL-75 TL arasında satılıyor.

 

Haber : İsteniş Hakan Tüplek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.