,, ,

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tehditlerle ve Sinsi Oyunlarla Hizaya Getirilecek Bir Ülke Değiliz

Gündem 18.01.2024 - 15:38, Güncelleme: 18.01.2024 - 15:38 3584+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tehditlerle ve Sinsi Oyunlarla Hizaya Getirilecek Bir Ülke Değiliz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin ikinci asrına adım attığını ve zorlu sınamalardan geçtiğini belirtti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin ikinci asrına adım attığını ve bu süreçte ülkenin zorlu sınamalardan geçtiğini belirtti. Erdoğan, son 10 yılda ülkeye diz çöktürmeye çalışanların saldırılarının kesintisiz sürdüğünü ifade etti. Erdoğan, Gezi olayları, FETÖ’nün 17-25 Aralık kumpası ve 15 Temmuz darbe girişimi, PKK’nın hendek kazma eylemleri, DEAŞ’ın sınırları taciz etme girişimleri ve bölücü örgütlerin sınırlar boyunca “teröristan” kurma çabaları gibi olayları örnek göstererek, bu saldırıların ülkeye bedel ödetmeye çalıştığını söyledi. Erdoğan, Türkiye’nin çıkarlarından ve milletin hedeflerinden taviz vermeyeceğini belirtti ve bu duruş karşısında siyasi, diplomatik, ekonomik ve askeri alanda yeni çelmelerle karşılaştıklarını ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , “Bize asla geri adım attıramayacaklar, bizi yolumuzdan kesinlikle döndüremeyecekler, bizi ve ülkemizi hiçbir şartta teslim alamayacaklar” dedi ve Türkiye’nin artık tehditlerle ve sinsi oyunlarla hizaya getirilecek bir ülke olmadığını vurguladı. Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı” vizyonu doğrultusunda emin ve kararlı adımlarla geleceğe yürüdüklerini belirtti ve “Bunu, tıpkı bir asır önce olduğu gibi, yine onlara öğreteceğiz. İnşallah bunu da 85 milyon olarak hep beraber başaracağız” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin ikinci asrına adım attığını ve zorlu sınamalardan geçtiğini belirtti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin ikinci asrına adım attığını ve bu süreçte ülkenin zorlu sınamalardan geçtiğini belirtti. Erdoğan, son 10 yılda ülkeye diz çöktürmeye çalışanların saldırılarının kesintisiz sürdüğünü ifade etti.

Erdoğan, Gezi olayları, FETÖ’nün 17-25 Aralık kumpası ve 15 Temmuz darbe girişimi, PKK’nın hendek kazma eylemleri, DEAŞ’ın sınırları taciz etme girişimleri ve bölücü örgütlerin sınırlar boyunca “teröristan” kurma çabaları gibi olayları örnek göstererek, bu saldırıların ülkeye bedel ödetmeye çalıştığını söyledi.

Erdoğan, Türkiye’nin çıkarlarından ve milletin hedeflerinden taviz vermeyeceğini belirtti ve bu duruş karşısında siyasi, diplomatik, ekonomik ve askeri alanda yeni çelmelerle karşılaştıklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , “Bize asla geri adım attıramayacaklar, bizi yolumuzdan kesinlikle döndüremeyecekler, bizi ve ülkemizi hiçbir şartta teslim alamayacaklar” dedi ve Türkiye’nin artık tehditlerle ve sinsi oyunlarla hizaya getirilecek bir ülke olmadığını vurguladı.

Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı” vizyonu doğrultusunda emin ve kararlı adımlarla geleceğe yürüdüklerini belirtti ve “Bunu, tıpkı bir asır önce olduğu gibi, yine onlara öğreteceğiz. İnşallah bunu da 85 milyon olarak hep beraber başaracağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.