,, ,

Çiftçilerin Kabusu Kablo Hırsızları Köylüler ve Polis Tarafından Yakalandı!

Gündem 07.02.2024 - 10:55, Güncelleme: 07.02.2024 - 10:55 3478+ kez okundu.
 

Çiftçilerin Kabusu Kablo Hırsızları Köylüler ve Polis Tarafından Yakalandı!

Polatlı’da trafo kablolarını çalan hırsızlar, köylüler ve polis tarafından yakalandı. Son 15 günde çok sayıda vatandaşı mağdur ettiler.
Ankara 'nın Polatlı ilçesinde trafolardan kablo çalarak çiftçilere zor anlar yaşatan iki hırsız, köylülerin ve polislerin ortak çalışmasıyla yakalandı. Hırsızlık Olayı Nasıl Gerçekleşti? Beylikköprü , Ömerler ve Karailyas köylerinde trafo kablolarını çalarak çiftçilere zarar veren iki hırsız, Karailyas köyünde yine bir hırsızlık yaparken köylülerin dikkatini çekti. Bağırmalar üzerine araçlarına binip kaçmaya çalışan hırsızlar, köylüler tarafından takip edildi. Polis Hırsızları Yakaladı Durum 112'ye bildirildi ve Eskişehir yolu üzerinde kontrol noktası oluşturan Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbarda tarif edilen plakalı otomobili durdurdu. Araçta yapılan aramada çalınan kablolar ele geçirildi. Kiralık olduğu belirlenen otomobildeki hırsızlar Jandarma ekiplerine teslim edildi. Son 15 Gündür Köylüleri Mağdur Ediyorlardı Son 15 gündür trafolardan kablo çalarak vatandaşları mağdur eden hırsızların jandarmadaki işlemleri devam ediyor.
Polatlı’da trafo kablolarını çalan hırsızlar, köylüler ve polis tarafından yakalandı. Son 15 günde çok sayıda vatandaşı mağdur ettiler.

Ankara 'nın Polatlı ilçesinde trafolardan kablo çalarak çiftçilere zor anlar yaşatan iki hırsız, köylülerin ve polislerin ortak çalışmasıyla yakalandı.

Hırsızlık Olayı Nasıl Gerçekleşti?

Beylikköprü , Ömerler ve Karailyas köylerinde trafo kablolarını çalarak çiftçilere zarar veren iki hırsız, Karailyas köyünde yine bir hırsızlık yaparken köylülerin dikkatini çekti. Bağırmalar üzerine araçlarına binip kaçmaya çalışan hırsızlar, köylüler tarafından takip edildi.

Polis Hırsızları Yakaladı

Durum 112'ye bildirildi ve Eskişehir yolu üzerinde kontrol noktası oluşturan Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbarda tarif edilen plakalı otomobili durdurdu. Araçta yapılan aramada çalınan kablolar ele geçirildi. Kiralık olduğu belirlenen otomobildeki hırsızlar Jandarma ekiplerine teslim edildi.

Son 15 Gündür Köylüleri Mağdur Ediyorlardı

Son 15 gündür trafolardan kablo çalarak vatandaşları mağdur eden hırsızların jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.