,, ,

CHP'li Siyasetçi Nihat Babaözün'den Gaziler Günü Mesajı

Siyaset 19.09.2023 - 13:24, Güncelleme: 19.09.2023 - 13:24 3343+ kez okundu.
 

CHP'li Siyasetçi Nihat Babaözün'den Gaziler Günü Mesajı

CHP’li Nihat Babaözü, 19 Eylül Gaziler Günü’nde gazileri ve şehit ailelerini anarak, onların fedakarlıklarının ülkemizin huzur ve güvenini sağladığını belirtti.
CHP 'li siyasetçi Nihat Babaözü 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Nihat Babaözü mesajında, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin bağımsızlığı için canlarını feda eden kahraman gazilerimizi, şehitlerimizin kıymetli ailelerini ve gazi yakınlarını saygıyla anıyorum" dedi. Nihat Babaözü , "Gazilerimiz, ülkemizin her karış toprağını kanlarıyla sulayarak bizlere bu cennet vatanı emanet ettiler. Onların fedakârlığı ve cesareti sayesinde bugün huzur ve güven içinde yaşıyoruz. Gazilerimize ve şehitlerimizin kıymetli ailelerine minnettarlığımızı her zaman ifade etmeliyiz" ifadelerini kullandı. Nihat Babaözü , "Gazilerimiz, milletimizin onur ve gururudur. Onların bu vatanı bizlere emanet etmesi, bizim için en büyük onur ve şereftir. Gazilerimizin ve şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak için üzerimize düşeni yapacağız" dedi.
CHP’li Nihat Babaözü, 19 Eylül Gaziler Günü’nde gazileri ve şehit ailelerini anarak, onların fedakarlıklarının ülkemizin huzur ve güvenini sağladığını belirtti.

CHP 'li siyasetçi Nihat Babaözü 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Nihat Babaözü mesajında, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin bağımsızlığı için canlarını feda eden kahraman gazilerimizi, şehitlerimizin kıymetli ailelerini ve gazi yakınlarını saygıyla anıyorum" dedi.

Nihat Babaözü , "Gazilerimiz, ülkemizin her karış toprağını kanlarıyla sulayarak bizlere bu cennet vatanı emanet ettiler. Onların fedakârlığı ve cesareti sayesinde bugün huzur ve güven içinde yaşıyoruz. Gazilerimize ve şehitlerimizin kıymetli ailelerine minnettarlığımızı her zaman ifade etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Nihat Babaözü , "Gazilerimiz, milletimizin onur ve gururudur. Onların bu vatanı bizlere emanet etmesi, bizim için en büyük onur ve şereftir. Gazilerimizin ve şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak için üzerimize düşeni yapacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.