,, ,

CHP’li Heyet ve Marmaris Belediye Başkanı Oktay’dan Akbelen Direnişine Destek

Gündem 28.07.2023 - 16:40, Güncelleme: 28.07.2023 - 16:40 3450+ kez okundu.
 

CHP’li Heyet ve Marmaris Belediye Başkanı Oktay’dan Akbelen Direnişine Destek

CHP’li Heyet ve Marmaris Belediye Başkanı Oktay’dan Akbelen Direnişine Destek
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, maden sahasının genişletilmek istendiği Milas ’ın Akbelen ormanlarında çevrecilerin ve yöre halkının mücadelesine destek olmak için Akbelen’e gitti. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da ağaç katliamını engellemek amacıyla direnen yurttaşlara destek için bölgedeydi. Sabah saatlerinde Akbelen’e ulaşan CHP’li heyeti vatandaşlar  "Direne direne kazanacağız" sloganı ile karşıladı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay Akbelen Ormanı 'nda kömür maden sahasının genişletilmesi çalışmaları kapsamında doğa katliamı yapıldığını belirterek “Değerli milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve partililerimizle birlikte ağacımızı, ormanımızı korumak adına direnenlere destek olmak için buradayız. 2 yıl önce de yine buradaydık. O günden bugüne ormanlarımızın termik santrallere kömür temini için kurban edilmesine karşı onurlu bir direniş gösteren köylümüzün yanındayız. Orman yangınları dünyanın büyük bölümünde kabus haline gelmişken Milas’taki ağaç katliamının sonuna kadar karşısındayız” ifadelerini kullandı.
CHP’li Heyet ve Marmaris Belediye Başkanı Oktay’dan Akbelen Direnişine Destek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, maden sahasının genişletilmek istendiği Milas ’ın Akbelen ormanlarında çevrecilerin ve yöre halkının mücadelesine destek olmak için Akbelen’e gitti. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da ağaç katliamını engellemek amacıyla direnen yurttaşlara destek için bölgedeydi. Sabah saatlerinde Akbelen’e ulaşan CHP’li heyeti vatandaşlar  "Direne direne kazanacağız" sloganı ile karşıladı.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay Akbelen Ormanı 'nda kömür maden sahasının genişletilmesi çalışmaları kapsamında doğa katliamı yapıldığını belirterek “Değerli milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve partililerimizle birlikte ağacımızı, ormanımızı korumak adına direnenlere destek olmak için buradayız. 2 yıl önce de yine buradaydık. O günden bugüne ormanlarımızın termik santrallere kömür temini için kurban edilmesine karşı onurlu bir direniş gösteren köylümüzün yanındayız. Orman yangınları dünyanın büyük bölümünde kabus haline gelmişken Milas’taki ağaç katliamının sonuna kadar karşısındayız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.