,, ,

CHP'li Gürer: "Tüp gaz fiyatları çiftçiyi vurdu"

Siyaset 31.07.2023 - 17:09, Güncelleme: 31.07.2023 - 17:09 3962+ kez okundu.
 

CHP'li Gürer: "Tüp gaz fiyatları çiftçiyi vurdu"

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer: "Kırsalda tüp gaz kullanımı devam ediyor, çiftçiler tezekle ocak yakıyor
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer , kırsalda tüp gaz kullanımının devam ettiğini ve çiftçilerin tezekle ocak yakmak zorunda kaldığını söyledi. Ömer Fethi Gürer , "Tüp gaz fiyatları 2021'de 140 lira, 2022'de 330 lira iken son 1 ay içinde 4 kez zam gelmiş ve fiyat 350 liradan 450 liraya çıkmış" dedi. Ömer Fethi Gürer , "Tüp gaz fiyatlarının artması çiftçileri zor durumda bırakıyor. Çiftçiler, tüp gazı dahi sınırlı kullanıp tezekle ocak yakmak zorunda kalıyor. Bu durum hem ekonomik hem de sağlık açısından ciddi sorunlara yol açıyor" diye konuştu. Ömer Fethi Gürer , hükümetin tüp gaz fiyatlarına müdahale etmesi gerektiğini belirterek, "Hükümet, tüp gaz fiyatlarına müdahale etmeli ve çiftçileri bu zor durumdan kurtarmalıdır" dedi.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer: "Kırsalda tüp gaz kullanımı devam ediyor, çiftçiler tezekle ocak yakıyor

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer , kırsalda tüp gaz kullanımının devam ettiğini ve çiftçilerin tezekle ocak yakmak zorunda kaldığını söyledi. Ömer Fethi Gürer , " Tüp gaz fiyatları 2021'de 140 lira, 2022'de 330 lira iken son 1 ay içinde 4 kez zam gelmiş ve fiyat 350 liradan 450 liraya çıkmış" dedi.

Ömer Fethi Gürer , " Tüp gaz fiyatlarının artması çiftçileri zor durumda bırakıyor. Çiftçiler, tüp gazı dahi sınırlı kullanıp tezekle ocak yakmak zorunda kalıyor. Bu durum hem ekonomik hem de sağlık açısından ciddi sorunlara yol açıyor" diye konuştu.

Ömer Fethi Gürer , hükümetin tüp gaz fiyatlarına müdahale etmesi gerektiğini belirterek, "Hükümet, tüp gaz fiyatlarına müdahale etmeli ve çiftçileri bu zor durumdan kurtarmalıdır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.