,, ,

CHP'li Babaözü: "Kılıçdaroğlu'nun eleştirisi haklı"

Siyaset 19.09.2023 - 17:21, Güncelleme: 19.09.2023 - 17:25 3700+ kez okundu.
 

CHP'li Babaözü: "Kılıçdaroğlu'nun eleştirisi haklı"

CHP’li siyasetçi Nihat Babaözü, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun “kapı çalmadığı için seçim kaybedildi” eleştirisine katıldı ve bu hatanın önümüzdeki seçimlerde telafi edileceğini belirtti.
Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'nun, "yeterince kapı çalınmadığı" eleştirisine CHP 'li siyasetçi Nihat Babaözü de destek verdi. Babaözü, "Kılıçdaroğlu'nun bu eleştirisi haklı. Kapı çalmadığı için kaybettik" dedi. Babaözü, Kılıçdaroğlu'nun eleştirisine ilişkin yaptığı açıklamada, "Kılıçdaroğlu'nun bu eleştirisi haklı. Seçimlerde kaybettiğimizin en önemli nedeni, kapı çalmamaktı. Seçmenle yeterince temas kuramadık. Bu, önümüzdeki seçimlerde telafi edilmesi gereken bir hatadır" ifadelerini kullandı. Nihat Babaözü sözlerine şöyle devam etti: "Seçimlerde kazanmak için kapı çalmak şart. Seçmenle yüz yüze görüşmek, sorunlarını dinlemek ve çözüm önerilerimizi sunmak gerekiyor. Bu yapılmadığı takdirde, seçimlerde başarılı olmamız mümkün değil." Nihat Babaözü CHP 'nin önümüzdeki seçimlerde bu hatayı telafi edeceğini belirterek, "Kapı çalarak, seçmenle temas kurarak, sorunlarını dinleyerek ve çözüm önerilerimizi sunarak seçimlerde başarılı olacağız" dedi. Kılıçdaroğlu'nun eleştirisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Seçimlerde kaybettiğimizin en önemli nedeni, kapı çalmamaktı. Seçmenle yeterince temas kuramadık. Bu, önümüzdeki seçimlerde telafi edilmesi gereken bir hatadır" ifadelerini kullanmıştı. Babaözü'nün aday adaylığı iddiası Babaözü, önümüzdeki seçimlerde CHP'den Etimesgut Belediye Başkan aday adayı olabileceği iddialarını da değerlendirdi. Babaözü, "Etimesgut Belediye Başkanlığına aday değilim ama iddialar doğruysa, bu görevi yapmaya hazırım" dedi. Babaözü, "Etimesgut'un sorunlarını çözmek için gerekli bilgi, birikim ve deneyime sahibim. Etimesgut'u hak ettiği yere getirmek için çalışacağım" diye konuştu.
CHP’li siyasetçi Nihat Babaözü, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun “kapı çalmadığı için seçim kaybedildi” eleştirisine katıldı ve bu hatanın önümüzdeki seçimlerde telafi edileceğini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'nun, "yeterince kapı çalınmadığı" eleştirisine CHP 'li siyasetçi Nihat Babaözü de destek verdi. Babaözü, "Kılıçdaroğlu'nun bu eleştirisi haklı. Kapı çalmadığı için kaybettik" dedi.

Babaözü, Kılıçdaroğlu'nun eleştirisine ilişkin yaptığı açıklamada, "Kılıçdaroğlu'nun bu eleştirisi haklı. Seçimlerde kaybettiğimizin en önemli nedeni, kapı çalmamaktı. Seçmenle yeterince temas kuramadık. Bu, önümüzdeki seçimlerde telafi edilmesi gereken bir hatadır" ifadelerini kullandı.

Nihat Babaözü sözlerine şöyle devam etti:

"Seçimlerde kazanmak için kapı çalmak şart. Seçmenle yüz yüze görüşmek, sorunlarını dinlemek ve çözüm önerilerimizi sunmak gerekiyor. Bu yapılmadığı takdirde, seçimlerde başarılı olmamız mümkün değil."

Nihat Babaözü CHP 'nin önümüzdeki seçimlerde bu hatayı telafi edeceğini belirterek, "Kapı çalarak, seçmenle temas kurarak, sorunlarını dinleyerek ve çözüm önerilerimizi sunarak seçimlerde başarılı olacağız" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun eleştirisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Seçimlerde kaybettiğimizin en önemli nedeni, kapı çalmamaktı. Seçmenle yeterince temas kuramadık. Bu, önümüzdeki seçimlerde telafi edilmesi gereken bir hatadır" ifadelerini kullanmıştı.

Babaözü'nün aday adaylığı iddiası

Babaözü, önümüzdeki seçimlerde CHP'den Etimesgut Belediye Başkan aday adayı olabileceği iddialarını da değerlendirdi. Babaözü, " Etimesgut Belediye Başkanlığına aday değilim ama iddialar doğruysa, bu görevi yapmaya hazırım" dedi.

Babaözü, "Etimesgut'un sorunlarını çözmek için gerekli bilgi, birikim ve deneyime sahibim. Etimesgut'u hak ettiği yere getirmek için çalışacağım" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.