,, ,

CHP'li Akın: "Türkiye'yi ortak akılla yöneteceğiz"

Siyaset 29.07.2023 - 13:49, Güncelleme: 29.07.2023 - 13:49 4296+ kez okundu.
 

CHP'li Akın: "Türkiye'yi ortak akılla yöneteceğiz"

CHP'li Akın: "Türkiye'yi ortak akılla yöneteceğiz"
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın , Türkiye Kent Konseyleri Platformu ’nun (TKKP) 29. Genel Kurul Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin ortak akılla yönetilmesini hayal ettiğini belirterek, “Tek adam rejimi nedeniyle ülkemiz çok sıkıntılı bir hale geldi. Bir kişinin konuşup herkesin susturulmak istendiği bu sistemden ortak akılla kurtulabiliriz. Kent konseyleri bu noktada çok önemli. Herkesin söz hakkının olduğu bir Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz” dedi. Akın, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “TKKP, Türkiye’nin demokrasi ve yerel yönetimler tarihinde önemli bir yere sahiptir. Kent konseyleri, yerel yönetimlerin demokrasiye ve katılıma dayalı bir anlayışla yönetilmesine katkı sağlamaktadır. Kent konseyleri, yerel yönetimlerin karar alma süreçlerine halkın daha fazla katılımını sağlamaktadır. Kent konseyleri, yerel yönetimlerin daha şeffaf ve hesap verebilir olmasını sağlamaktadır. Tek adam rejimi nedeniyle ülkemiz çok sıkıntılı bir hale geldi. Bir kişinin konuşup herkesin susturulmak istendiği bu sistemden ortak akılla kurtulabiliriz. Kent konseyleri bu noktada çok önemli. Herkesin söz hakkının olduğu bir Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz. TKKP’nin 29. Genel Kurulu’nda Kent Konseyleri Platformu’nun Türkiye’nin demokrasi ve yerel yönetimler tarihinde daha da önemli bir yere gelmesi için hep birlikte çalışacağımıza inanıyorum.”
CHP'li Akın: "Türkiye'yi ortak akılla yöneteceğiz"

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın , Türkiye Kent Konseyleri Platformu ’nun (TKKP) 29. Genel Kurul Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin ortak akılla yönetilmesini hayal ettiğini belirterek, “Tek adam rejimi nedeniyle ülkemiz çok sıkıntılı bir hale geldi. Bir kişinin konuşup herkesin susturulmak istendiği bu sistemden ortak akılla kurtulabiliriz. Kent konseyleri bu noktada çok önemli. Herkesin söz hakkının olduğu bir Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Akın, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“TKKP, Türkiye’nin demokrasi ve yerel yönetimler tarihinde önemli bir yere sahiptir. Kent konseyleri, yerel yönetimlerin demokrasiye ve katılıma dayalı bir anlayışla yönetilmesine katkı sağlamaktadır. Kent konseyleri, yerel yönetimlerin karar alma süreçlerine halkın daha fazla katılımını sağlamaktadır. Kent konseyleri, yerel yönetimlerin daha şeffaf ve hesap verebilir olmasını sağlamaktadır.

Tek adam rejimi nedeniyle ülkemiz çok sıkıntılı bir hale geldi. Bir kişinin konuşup herkesin susturulmak istendiği bu sistemden ortak akılla kurtulabiliriz. Kent konseyleri bu noktada çok önemli. Herkesin söz hakkının olduğu bir Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz.

TKKP’nin 29. Genel Kurulu’nda Kent Konseyleri Platformu’nun Türkiye’nin demokrasi ve yerel yönetimler tarihinde daha da önemli bir yere gelmesi için hep birlikte çalışacağımıza inanıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.