,, ,

CHP'li Ağbaba: Tasarrufu şatafattan vazgeçmeyenlere yapın!

Siyaset 31.07.2023 - 16:13, Güncelleme: 31.07.2023 - 16:13 3793+ kez okundu.
 

CHP'li Ağbaba: Tasarrufu şatafattan vazgeçmeyenlere yapın!

CHP'li Ağbaba'dan tasarruf tepkisi: "Tasarrufu kim yapsın? Emekli, işçi, öğrenci mi? Sarayda oturanlar, lüks araçlarla gezenler mi?"
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba , hükümetin tasarruf çağrılarına tepki gösterdi. Ağbaba, "Tasarrufu kim yapsın? 7500 lira alan emekli mi? Asgari ücretle yaşayan işçi mi? Tasarruf çağrısını şatafattan vazgeçmeyenlere yapın!" dedi. Ağbaba, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Hükümet, tasarruf çağrısı yapıyor ama şatafattan vazgeçmiyor. Sadece bu yılın ilk 6 ayında saray için 2 milyar 171 milyon lira harcandı. Lüks araç kiralama için 1,2 milyar TL harcandı. Bu paralar, emeklilerin, işçilerin, öğrencilerin hakkıdır. Hükümet, bu paraları tasarruf için değil, şatafat için kullanıyor. "Hükümet, tasarruf çağrısını şatafattan vazgeçmeyenlere yapsın. Sarayda oturanlar, lüks araçlarla gezenler, tasarruf yapsın. Emeklilerimiz, işçilerimiz, öğrencilerimiz tasarruf yapmak zorunda değil."
CHP'li Ağbaba'dan tasarruf tepkisi: "Tasarrufu kim yapsın? Emekli, işçi, öğrenci mi? Sarayda oturanlar, lüks araçlarla gezenler mi?"

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba , hükümetin tasarruf çağrılarına tepki gösterdi. Ağbaba, "Tasarrufu kim yapsın? 7500 lira alan emekli mi? Asgari ücretle yaşayan işçi mi? Tasarruf çağrısını şatafattan vazgeçmeyenlere yapın!" dedi.

Ağbaba, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Hükümet, tasarruf çağrısı yapıyor ama şatafattan vazgeçmiyor. Sadece bu yılın ilk 6 ayında saray için 2 milyar 171 milyon lira harcandı. Lüks araç kiralama için 1,2 milyar TL harcandı. Bu paralar, emeklilerin, işçilerin, öğrencilerin hakkıdır. Hükümet, bu paraları tasarruf için değil, şatafat için kullanıyor.

"Hükümet, tasarruf çağrısını şatafattan vazgeçmeyenlere yapsın. Sarayda oturanlar, lüks araçlarla gezenler, tasarruf yapsın. Emeklilerimiz, işçilerimiz, öğrencilerimiz tasarruf yapmak zorunda değil."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.