,, ,

CHP'den Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akın

Siyaset 04.12.2023 - 14:47, Güncelleme: 04.12.2023 - 14:47 7552+ kez okundu.
 

CHP'den Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akın

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Adaylık, Balıkesir’de heyecan yarattı.
CHP Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin , CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve CHP Örgütlenmeden Önceki Dönem Genel Başkan Yardımcısı - Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın , CHP Genel Başkanı Özgür Özel 'i Ankara CHP Genel Merkezinde ziyaret etti. Görüşme, yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerin yapılacağı CHP Parti Meclisi toplantısının hemen öncesinde gerçekleşti. 1 saat süren görüşmenin ardından Ahmet Akın'ın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı kesinleşti. Görüşmede, Ahmet Akın 'ın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı konusundaki görüşleri alındı. Akın, Balıkesir'in sorunlarını ve çözüm önerilerini Genel Başkan Özel ile paylaştı. Genel Başkan Özel, Ahmet Akın'ın Balıkesir'i yönetmeye hazır olduğuna ve Balıkesir'e önemli hizmetler yapacağına inandığını söyledi. Akın ise, Balıkesir'i daha yaşanabilir bir şehir yapmak için çalışacağını ve Balıkesirlilerden destek beklediğini ifade etti. Akın'ın Adaylığı, Balıkesir'de Heyecan Yarattı Ahmet Akın'ın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı, Balıkesir'de heyecan yarattı. Akın'ın adaylığı, Balıkesirlilerde umut ve heyecan uyandırdı. Akın, Balıkesir'de sevilen ve saygın bir siyasetçi olarak biliniyor. Akın'ın adaylığı, Balıkesir'de CHP'nin yerel seçimlerde şansını artıracağı yorumları yapılıyor.
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Adaylık, Balıkesir’de heyecan yarattı.

CHP Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin , CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve CHP Örgütlenmeden Önceki Dönem Genel Başkan Yardımcısı - Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın , CHP Genel Başkanı Özgür Özel 'i Ankara CHP Genel Merkezinde ziyaret etti.

Görüşme, yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerin yapılacağı CHP Parti Meclisi toplantısının hemen öncesinde gerçekleşti. 1 saat süren görüşmenin ardından Ahmet Akın'ın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı kesinleşti.

Görüşmede, Ahmet Akın 'ın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı konusundaki görüşleri alındı. Akın, Balıkesir'in sorunlarını ve çözüm önerilerini Genel Başkan Özel ile paylaştı.

Genel Başkan Özel, Ahmet Akın'ın Balıkesir'i yönetmeye hazır olduğuna ve Balıkesir'e önemli hizmetler yapacağına inandığını söyledi.

Akın ise, Balıkesir'i daha yaşanabilir bir şehir yapmak için çalışacağını ve Balıkesirlilerden destek beklediğini ifade etti.

Akın'ın Adaylığı, Balıkesir'de Heyecan Yarattı

Ahmet Akın'ın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı, Balıkesir'de heyecan yarattı. Akın'ın adaylığı, Balıkesirlilerde umut ve heyecan uyandırdı.

Akın, Balıkesir'de sevilen ve saygın bir siyasetçi olarak biliniyor. Akın'ın adaylığı, Balıkesir'de CHP'nin yerel seçimlerde şansını artıracağı yorumları yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.