,, ,

CHP'de Aday Belirleme Sona Eriyor!

Siyaset 12.02.2024 - 12:06, Güncelleme: 12.02.2024 - 12:06 5173+ kez okundu.
 

CHP'de Aday Belirleme Sona Eriyor!

CHP, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için adaylarını belirliyor. Adaylar, 18 Şubat’ta Ankara’da düzenlenecek törenle tanıtılacak.
Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ), 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde adaylarını belirleme çalışmalarını tamamlamak üzere. Bugüne kadar 965 seçim çevresi için adaylarını belirleyen CHP, son Parti Meclisi (PM) toplantısını 12 Şubat'ta gerçekleştirecek. Bu toplantıda, Ankara'nın Çankaya ilçesi başta olmak üzere kalan İstanbul ilçeleri ile diğer ilçe ve belde adayları da belli olacak. CHP, adaylarını 18 Şubat Pazar günü Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek bir törenle tanıtacak. Törene adayların yanı sıra eski genel başkanlar, milletvekilleri, il başkanları ve partililer katılacak.
CHP, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için adaylarını belirliyor. Adaylar, 18 Şubat’ta Ankara’da düzenlenecek törenle tanıtılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ), 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde adaylarını belirleme çalışmalarını tamamlamak üzere. Bugüne kadar 965 seçim çevresi için adaylarını belirleyen CHP, son Parti Meclisi (PM) toplantısını 12 Şubat'ta gerçekleştirecek. Bu toplantıda, Ankara'nın Çankaya ilçesi başta olmak üzere kalan İstanbul ilçeleri ile diğer ilçe ve belde adayları da belli olacak.

CHP, adaylarını 18 Şubat Pazar günü Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek bir törenle tanıtacak. Törene adayların yanı sıra eski genel başkanlar, milletvekilleri, il başkanları ve partililer katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.