,, ,

CHP Uşak Belediye Başkan Aday Adayı Özkan Yalım’dan Teşekkür Mesajı

Siyaset 19.12.2023 - 10:05, Güncelleme: 19.12.2023 - 10:05 6754+ kez okundu.
 

CHP Uşak Belediye Başkan Aday Adayı Özkan Yalım’dan Teşekkür Mesajı

CHP Uşak Belediye Başkan Aday Adayı Özkan Yalım’dan Teşekkür Mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Belediye Başkan Aday Adayı Özkan Yalım 16 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirdiği adaylık açıklaması ve proje tanıtım toplantısına katılanlara teşekkür etti. Yalım, toplantıda yaptığı konuşmada, Uşak halkının kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özkan Yalım “Belediye Başkanlığı yarışının ilk aşaması olan aday adaylığı açıklama toplantıma yoğun bir katılım sergileyen siz değerli yol arkadaşlarıma, örgütümüzün çok kıymetli mensuplarına ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim. Yoğun katılım nedeniyle salonda oturacak yer bulamayan, ayakta kalan, salonun içerisine sığdıramayıp konforlu alan sunamadığımız tüm hemşerilerimden özür diler sonraki organizasyonlarımızda bu tarz eksiklerimizi gidereceğimizi ifade etmek isterim.” dedi. Özkan Yalım Uşak’ta üç dönem milletvekilliği yaptığını ve şehrin sorunlarını yakından bildiğini belirterek, “Cumhuriyet Halk Partimizin çok kıymetli mensupları ve aziz hemşerilerim Malumunuz olduğu üzere 3 dönem vekillik yapmış bir kardeşiniz olarak Uşak’ta adım atmadığımız yer kalmadı. Köylerden mahallelere, mezralardan ilçe ve beldelere varıncaya kadar gitmedik bölge bırakmadık. Şehrimizin ve siz kıymetli hemşerilerimin en büyüğünden en küçüğüne bütün sorunlarını, istek, beklenti ve taleplerini her platformda dile getirerek çözüm aradık ve nitekim bir çok soruna merhem olduk. Bunun sonucu olarak ta siz kıymetli hemşerilerimin yoğun teveccühü şahsımı onurlandırmıştır.” diye konuştu. Yalım, Uşak Belediyesi’ni Cumhuriyet Halk Partisi’ne kazandırmak için çalışacaklarını vurgulayarak, “Bu Kadar yoğun bir katılımla şahsıma karşı ilgi ve alakalarını gösteren siz değerli hemşerilerimle gurur ve onur doyduğumu ifade etmek isterim. Ne Mutlu bizlere ki sizler gibi yol arkadaşları edinmişiz. Ne Mutlu bizlere ki gönüllerde yer bulmuşuz. Bu birliktelik ve inanç bizlere şunu göstermiştir ki Uşak Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisinin olacaktır. Uşak Belediyesi Cumhuriyet Halk Partililer tarafından yönetilecektir.” ifadelerini kullandı. Yalım, son olarak programına katılan tüm partililere ve vatandaşlara sevgi ve saygılarını sunduğunu ve teşekkür ettiğini söyledi.
CHP Uşak Belediye Başkan Aday Adayı Özkan Yalım’dan Teşekkür Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Belediye Başkan Aday Adayı Özkan Yalım 16 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirdiği adaylık açıklaması ve proje tanıtım toplantısına katılanlara teşekkür etti. Yalım, toplantıda yaptığı konuşmada, Uşak halkının kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Özkan Yalım “Belediye Başkanlığı yarışının ilk aşaması olan aday adaylığı açıklama toplantıma yoğun bir katılım sergileyen siz değerli yol arkadaşlarıma, örgütümüzün çok kıymetli mensuplarına ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim. Yoğun katılım nedeniyle salonda oturacak yer bulamayan, ayakta kalan, salonun içerisine sığdıramayıp konforlu alan sunamadığımız tüm hemşerilerimden özür diler sonraki organizasyonlarımızda bu tarz eksiklerimizi gidereceğimizi ifade etmek isterim.” dedi.

Özkan Yalım Uşak’ta üç dönem milletvekilliği yaptığını ve şehrin sorunlarını yakından bildiğini belirterek, “Cumhuriyet Halk Partimizin çok kıymetli mensupları ve aziz hemşerilerim Malumunuz olduğu üzere 3 dönem vekillik yapmış bir kardeşiniz olarak Uşak’ta adım atmadığımız yer kalmadı. Köylerden mahallelere, mezralardan ilçe ve beldelere varıncaya kadar gitmedik bölge bırakmadık. Şehrimizin ve siz kıymetli hemşerilerimin en büyüğünden en küçüğüne bütün sorunlarını, istek, beklenti ve taleplerini her platformda dile getirerek çözüm aradık ve nitekim bir çok soruna merhem olduk. Bunun sonucu olarak ta siz kıymetli hemşerilerimin yoğun teveccühü şahsımı onurlandırmıştır.” diye konuştu.

Yalım, Uşak Belediyesi’ni Cumhuriyet Halk Partisi’ne kazandırmak için çalışacaklarını vurgulayarak, “Bu Kadar yoğun bir katılımla şahsıma karşı ilgi ve alakalarını gösteren siz değerli hemşerilerimle gurur ve onur doyduğumu ifade etmek isterim. Ne Mutlu bizlere ki sizler gibi yol arkadaşları edinmişiz. Ne Mutlu bizlere ki gönüllerde yer bulmuşuz. Bu birliktelik ve inanç bizlere şunu göstermiştir ki Uşak Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisinin olacaktır. Uşak Belediyesi Cumhuriyet Halk Partililer tarafından yönetilecektir.” ifadelerini kullandı.

Yalım, son olarak programına katılan tüm partililere ve vatandaşlara sevgi ve saygılarını sunduğunu ve teşekkür ettiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.