,, ,

CHP Serik’te Uyuşturucu Skandalı: Eski İlçe Başkanı’nın Yeğeni Tutuklandı

Gündem 19.01.2024 - 11:00, Güncelleme: 19.01.2024 - 11:00 3551+ kez okundu.
 

CHP Serik’te Uyuşturucu Skandalı: Eski İlçe Başkanı’nın Yeğeni Tutuklandı

CHP Serik eski İlçe Başkanı İbrahim Demir’in yeğeni ve bir ilçe yöneticisi, uyuşturucu bulundurma iddiasıyla tutuklandı
Küfür, rüşvet, sansür, adam kayırma ve daha birçok vukuatla gündeme gelen CHP Serik eski İlçe Başkanı İbrahim Demir ’in yeğeni CHP eski İl Başkan Yardımcı Mehmet G. ile CHP Serik İlçe Yöneticisi Osman V.’nin uyuşturucu madde bulundurmaktan tutuklandığı iddia edildi. Mehmet G. hakkında daha önce de tefecilik suçlamasıyla iddianame düzenlenmiş ve görevinden istifa etmişti. CHP Serik İlçe Başkanlığı görevinden sağlık sorunlarını gerekçe göstererek 2021 yılının ekim ayında istifa eden ve vukuatları ile gündemden düşmeyen İbrahim Demir’in yeğeni CHP eski İl Başkan Yardımcı Mehmet G. ile CHP Serik İlçe yöneticisi Osman V.’nin uyuşturucu madde bulundurmaktan tutuklandığı öne sürüldü. AİLE BOYU LİYAKATSİZLİK 2021 yılında Lider Gazete’ye yaptığı sansürle akıllarda kalan ve akabinde CHP Serik İlçe Başkanlığı görevinden istifasıyla birlikte adı rüşvetle anılan İbrahim Demir, ayrıca daha önce uyuşturucu satmaktan hüküm giyen damadını belediyede işe aldırmak için bütün yolları deneyerek liyakatsiz davranışlarda bulunmuştu. Yaptıkları bununla sınırla kalmayan Demir, Millet İttifakı’nın adayı olarak seçime giren İYİ Parti’li Yusuf Mecek’e de tecavüz suçlamasında bulunmuştu. Bunların yanı sıra oğlunu Muratpaşa Belediyesi ’nde işe başlattığını ses kayıtlarında itiraf eden Demir’in CHP İl Başkan Yardımcısı yeğeni Mehmet G. de tefecilik yaptığı gerekçesiyle savcılık tarafından hazırlanan iddianame ve akabinde ise partiden istifa etmesiyle gündeme gelmişti. Demir’in yeğeni Mehmet G., daha önce yaşanan aile boyu skandalların üzerinden yıllar geçmesine rağmen yine uslu durmadı. İddiaya göre, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri aldıkları bir ihbarı değerlendirerek asayiş uygulamasında bir aracı durdurdu. Durdurulan araç içerisinde bulunan CHP Serik İlçe Yöneticisi Osman V.'nin üzerinde 80 gram, CHP eski İl Başkan Yardımcısı Mehmet G.'nin üzerinde ise 140 gram kokain ele geçirildi.   Geçtiğimiz günlerde CHP İlçe Başkanı Şeref Çimen’le birlikte CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret eden CHP eski İl Başkan Yardımcısı Mehmet G., Özel’le birlikte aynı karede yer almıştı.  CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER Mehmet G. ve Osman V.’nin yapılan sorgunun ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği iddia edildi. Öte yandan CHP Serik İlçe Başkanı Çimen, tutuklanan İlçe Yöneticisi Osman V. ile ilgili kumpas iddiasında bulundu. Çimen’in Mehmet G. ve Osman V.’ye bir arazi anlaşmazlığı nedeniyle kumpas kurulduğunu ve İlçe Sekreterinin 10 gün önce görevinden istifa ettiğini söylediği öğrenildi.
CHP Serik eski İlçe Başkanı İbrahim Demir’in yeğeni ve bir ilçe yöneticisi, uyuşturucu bulundurma iddiasıyla tutuklandı

Küfür, rüşvet, sansür, adam kayırma ve daha birçok vukuatla gündeme gelen CHP Serik eski İlçe Başkanı İbrahim Demir ’in yeğeni CHP eski İl Başkan Yardımcı Mehmet G. ile CHP Serik İlçe Yöneticisi Osman V.’nin uyuşturucu madde bulundurmaktan tutuklandığı iddia edildi. Mehmet G. hakkında daha önce de tefecilik suçlamasıyla iddianame düzenlenmiş ve görevinden istifa etmişti.

CHP Serik İlçe Başkanlığı görevinden sağlık sorunlarını gerekçe göstererek 2021 yılının ekim ayında istifa eden ve vukuatları ile gündemden düşmeyen İbrahim Demir’in yeğeni CHP eski İl Başkan Yardımcı Mehmet G. ile CHP Serik İlçe yöneticisi Osman V.’nin uyuşturucu madde bulundurmaktan tutuklandığı öne sürüldü.

AİLE BOYU LİYAKATSİZLİK

2021 yılında Lider Gazete’ye yaptığı sansürle akıllarda kalan ve akabinde CHP Serik İlçe Başkanlığı görevinden istifasıyla birlikte adı rüşvetle anılan İbrahim Demir, ayrıca daha önce uyuşturucu satmaktan hüküm giyen damadını belediyede işe aldırmak için bütün yolları deneyerek liyakatsiz davranışlarda bulunmuştu. Yaptıkları bununla sınırla kalmayan Demir, Millet İttifakı’nın adayı olarak seçime giren İYİ Parti’li Yusuf Mecek’e de tecavüz suçlamasında bulunmuştu.

Bunların yanı sıra oğlunu Muratpaşa Belediyesi ’nde işe başlattığını ses kayıtlarında itiraf eden Demir’in CHP İl Başkan Yardımcısı yeğeni Mehmet G. de tefecilik yaptığı gerekçesiyle savcılık tarafından hazırlanan iddianame ve akabinde ise partiden istifa etmesiyle gündeme gelmişti. Demir’in yeğeni Mehmet G., daha önce yaşanan aile boyu skandalların üzerinden yıllar geçmesine rağmen yine uslu durmadı. İddiaya göre, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri aldıkları bir ihbarı değerlendirerek asayiş uygulamasında bir aracı durdurdu. Durdurulan araç içerisinde bulunan CHP Serik İlçe Yöneticisi Osman V.'nin üzerinde 80 gram, CHP eski İl Başkan Yardımcısı Mehmet G.'nin üzerinde ise 140 gram kokain ele geçirildi.  

Geçtiğimiz günlerde CHP İlçe Başkanı Şeref Çimen’le birlikte CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret eden CHP eski İl Başkan Yardımcısı Mehmet G., Özel’le birlikte aynı karede yer almıştı. 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Mehmet G. ve Osman V.’nin yapılan sorgunun ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği iddia edildi. Öte yandan CHP Serik İlçe Başkanı Çimen, tutuklanan İlçe Yöneticisi Osman V. ile ilgili kumpas iddiasında bulundu. Çimen’in Mehmet G. ve Osman V.’ye bir arazi anlaşmazlığı nedeniyle kumpas kurulduğunu ve İlçe Sekreterinin 10 gün önce görevinden istifa ettiğini söylediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.