,, ,

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Gamze Yolcu Metin Görevden Çekildi!

Siyaset 02.02.2024 - 10:38, Güncelleme: 02.02.2024 - 10:44 6331+ kez okundu.
 

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Gamze Yolcu Metin Görevden Çekildi!

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Gamze Yolcu Metin, adaylıktan çekildiğini duyurdu. Metin, sahalarda mücadeleye devam edeceğini belirtti
Gamze Yolcu Metin 10 Ocak 2024 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Nazilli Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmişti. Ancak Metin, 31 Ocak 2024 tarihinde yaptığı açıklamada, adaylıktan çekildiğini duyurdu. Metin, adaylıktan çekilme gerekçesini şu şekilde açıkladı: "Sürece devam etmemin hem tarafıma hem de partime daha fazla zarar verceği düşüncesiyle bu kararı aldım." Metin, adaylık süresince kendisine destek veren parti büyüklerine ve dostlarına teşekkür etti. "Görevi kabul ettiğim gün, 'Gamze galiba Nazilli'ne hizmet etmen gerekiyor, silkelen ve göreve hazırlan!' demiştim kendime. Fakat daha vakti gelmemiş demek ki. Umudu olduğum tüm dostlarımdan da çok ama çok özür diliyorum." Metin, CHP'den kopmayacağını ve sahalarda mücadeleye devam edeceğini de sözlerine ekledi. "Bu pes ettim anlamına gelmiyor elbet, beni yakından tanıyanlar ne kadar inatçı olduğumu bilirler. 21 gün çok şey kattı bana; ama inanın hiç bir şey götürmedi benden. Daha güçlü şekilde, yine sahalarda ve yine CHP Ailemin bir neferi olarak partimin bayrağını taşımaya devam edeceğim." Gamze Yolcu Metin'in Adaylıktan Çekilmesiyle İlgili Tepkiler Gamze Yolcu Metin 'in adaylıktan çekilmesi, Nazilli 'de ve CHP'de büyük yankı uyandırdı. Bazı partililer Metin'in kararını üzüntüyle karşılarken, bazıları da bu kararın doğru olduğunu savundu. Metin'in destekçileri, onun Nazilli için önemli bir kazanç olacağını ve seçimleri kazanabilecek kapasitede olduğunu savundular. Kararı destekleyenler ise Metin'in adaylığının partiye zarar verebileceğini ve bu nedenle çekilmesinin doğru olduğunu savundular. CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Kim Olacak? Gamze Yolcu Metin 'in adaylıktan çekilmesinin ardından CHP'nin Nazilli Belediye Başkan Adayı kim olacak merak konusu oldu. CHP'nin bu konuda bir karar vermesi bekleniyor.
CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Gamze Yolcu Metin, adaylıktan çekildiğini duyurdu. Metin, sahalarda mücadeleye devam edeceğini belirtti

Gamze Yolcu Metin 10 Ocak 2024 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Nazilli Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmişti.

Ancak Metin, 31 Ocak 2024 tarihinde yaptığı açıklamada, adaylıktan çekildiğini duyurdu. Metin, adaylıktan çekilme gerekçesini şu şekilde açıkladı:

"Sürece devam etmemin hem tarafıma hem de partime daha fazla zarar verceği düşüncesiyle bu kararı aldım."

Metin, adaylık süresince kendisine destek veren parti büyüklerine ve dostlarına teşekkür etti.

"Görevi kabul ettiğim gün, 'Gamze galiba Nazilli'ne hizmet etmen gerekiyor, silkelen ve göreve hazırlan!' demiştim kendime. Fakat daha vakti gelmemiş demek ki. Umudu olduğum tüm dostlarımdan da çok ama çok özür diliyorum."

Metin, CHP'den kopmayacağını ve sahalarda mücadeleye devam edeceğini de sözlerine ekledi.

"Bu pes ettim anlamına gelmiyor elbet, beni yakından tanıyanlar ne kadar inatçı olduğumu bilirler. 21 gün çok şey kattı bana; ama inanın hiç bir şey götürmedi benden. Daha güçlü şekilde, yine sahalarda ve yine CHP Ailemin bir neferi olarak partimin bayrağını taşımaya devam edeceğim."

Gamze Yolcu Metin'in Adaylıktan Çekilmesiyle İlgili Tepkiler

Gamze Yolcu Metin 'in adaylıktan çekilmesi, Nazilli 'de ve CHP'de büyük yankı uyandırdı.

Bazı partililer Metin'in kararını üzüntüyle karşılarken, bazıları da bu kararın doğru olduğunu savundu.

Metin'in destekçileri, onun Nazilli için önemli bir kazanç olacağını ve seçimleri kazanabilecek kapasitede olduğunu savundular.

Kararı destekleyenler ise Metin'in adaylığının partiye zarar verebileceğini ve bu nedenle çekilmesinin doğru olduğunu savundular.

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Kim Olacak?

Gamze Yolcu Metin 'in adaylıktan çekilmesinin ardından CHP'nin Nazilli Belediye Başkan Adayı kim olacak merak konusu oldu.

CHP'nin bu konuda bir karar vermesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.