,, ,

CHP Milletvekili Ayhan Barut, Karataş'ta yaşamını yitiren Balıkçı Ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Siyaset 10.08.2023 - 12:08, Güncelleme: 10.08.2023 - 12:08 5030+ kez okundu.
 

CHP Milletvekili Ayhan Barut, Karataş'ta yaşamını yitiren Balıkçı Ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Karataş'ta yaşamını yitiren Balıkçı Ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.
CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut , Karataş'ta yaşamını yitiren Balıkçı Ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Ayhan Barut , ziyarette Balıkçı Ailesine başsağlığı dilerken, Tahsin Balıkçı'nın vefatı ile Karataş'ın önemli bir değerini kaybettiğini söyledi. Ayhan Barut  , "Tahsin Balıkçı, Karataş'ın saygın bir aile ferdi ve kıymetli bir çiftçiydi. Karataş'ın kalkınması için her zaman mücadele etti. Çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşarak ilçemizin ekonomisine katkı sağladı. Tahsin Balıkçı'nın vefatı, Karataş için büyük bir kayıptır. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun." dedi. Balıkçı Ailesi, Ayhan Barut 'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Karataş'ta yaşamını yitiren Balıkçı Ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut , Karataş'ta yaşamını yitiren Balıkçı Ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Ayhan Barut , ziyarette Balıkçı Ailesine başsağlığı dilerken, Tahsin Balıkçı'nın vefatı ile Karataş'ın önemli bir değerini kaybettiğini söyledi.

Ayhan Barut  , "Tahsin Balıkçı, Karataş'ın saygın bir aile ferdi ve kıymetli bir çiftçiydi. Karataş'ın kalkınması için her zaman mücadele etti. Çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşarak ilçemizin ekonomisine katkı sağladı. Tahsin Balıkçı'nın vefatı, Karataş için büyük bir kayıptır. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun." dedi.

Balıkçı Ailesi, Ayhan Barut 'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.