,, ,

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç’ten Elektriksiz Okul Eleştirisi

Siyaset 02.04.2024 - 13:25, Güncelleme: 02.04.2024 - 13:25 7070+ kez okundu.
 

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç’ten Elektriksiz Okul Eleştirisi

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, 21. yüzyılda elektriksiz okulda eğitim ve seçim çalışmalarının yapıldığını eleştirdi. İktidara ‘Bu Türkiye’mize yakışıyor mu?’ diye sordu
CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç , 31 Mart'ta yapılan yerel seçimde oy sayım işleminin gerçekleştiği Sarız’ın Yeşilkent köyündeki okulda elektrik olmadığı için dışarıdan ışıklandırma yapılmasını eleştirerek; “21’inci yüzyılda lambalar yanmıyor, seyyarla okulda eğitim sürüyor ve seçim çalışmaları yapılıyor. Ben iktidar yetkililerine buradan sesleniyorum; bu Türkiye’mize, Kayseri’mize yakışıyor mu” dedi.   31 Mart yerel seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre CHP Kayseri’de; Akkışla , Felahiye , Pınarbaşı ve Sarız ilçelerini kazandı. Oy kullanım süresinin bitmesinin ardından ilçelerdeki sayımları takip eden CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç , Sarız ilçesinin Yeşilkent köyündeki Yeşilkent İlkokulu’nda elektrik olmadığı için sınıflara dışarıdan kablo çekilerek ışıklandırma yapılmasını eleştirdi. Konuya ilişkin açıklama yapan Genç, şunları söyledi:   “Sarız’ın Yeşilkent köyündeyiz. Yeşilkent eskiden belde olan bir bölgemiz. Şu an Yeşilkent’te çocuklarımızın eğitim gördüğü ve bugün de oylamaların ve sayımın yapıldığı sınıftayız. Görüyorsunuz 21’inci yüzyılda lambalar yanmıyor, seyyarla okulda eğitim sürüyor ve seçim çalışmaları yapılıyor. Ben iktidar yetkililerine buradan sesleniyorum; bu Türkiye’mize, Kayseri’mize yakışıyor mu? Kendileri karar versinler.”
CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, 21. yüzyılda elektriksiz okulda eğitim ve seçim çalışmalarının yapıldığını eleştirdi. İktidara ‘Bu Türkiye’mize yakışıyor mu?’ diye sordu

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç , 31 Mart'ta yapılan yerel seçimde oy sayım işleminin gerçekleştiği Sarız’ın Yeşilkent köyündeki okulda elektrik olmadığı için dışarıdan ışıklandırma yapılmasını eleştirerek; “21’inci yüzyılda lambalar yanmıyor, seyyarla okulda eğitim sürüyor ve seçim çalışmaları yapılıyor. Ben iktidar yetkililerine buradan sesleniyorum; bu Türkiye’mize, Kayseri’mize yakışıyor mu” dedi.

 

31 Mart yerel seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre CHP Kayseri’de; Akkışla , Felahiye , Pınarbaşı ve Sarız ilçelerini kazandı. Oy kullanım süresinin bitmesinin ardından ilçelerdeki sayımları takip eden CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç , Sarız ilçesinin Yeşilkent köyündeki Yeşilkent İlkokulu’nda elektrik olmadığı için sınıflara dışarıdan kablo çekilerek ışıklandırma yapılmasını eleştirdi. Konuya ilişkin açıklama yapan Genç, şunları söyledi:

 

“Sarız’ın Yeşilkent köyündeyiz. Yeşilkent eskiden belde olan bir bölgemiz. Şu an Yeşilkent’te çocuklarımızın eğitim gördüğü ve bugün de oylamaların ve sayımın yapıldığı sınıftayız. Görüyorsunuz 21’inci yüzyılda lambalar yanmıyor, seyyarla okulda eğitim sürüyor ve seçim çalışmaları yapılıyor. Ben iktidar yetkililerine buradan sesleniyorum; bu Türkiye’mize, Kayseri’mize yakışıyor mu? Kendileri karar versinler.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.