,, ,

CHP Etimesgut'ta yerel seçimler için seferberlik başlattı

Siyaset 23.12.2023 - 11:12, Güncelleme: 23.12.2023 - 11:17 7244+ kez okundu.
 

CHP Etimesgut'ta yerel seçimler için seferberlik başlattı

CHP Ankara İl Başkanı Dr. Ümit Erkol, Etimesgut İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti ve yerel seçimler üzerine bir toplantı gerçekleştirdi.
CHP  Ankara İl Başkanı Dr. Ümit Erkol ve İl Yönetimi, Etimesgut İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Yerel seçimler üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası CHP Etimesgut Gençlik Kollarının açılışını yapacakları gençlik merkezi ziyaret edildi. CHP Ankara İl Başkanı Dr. Ümit Erkol ve İl Yönetimi, Etimesgut İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, yerel seçimler üzerine bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya, Etimesgut İlçe Başkanı Av. Murat Durmaz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Etimesgut belediye başkanı aday adayları katıldı. Toplantıda, yerel seçimlere yönelik yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Seçimlerde başarılı olmak için yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonrası, Etimesgut Gençlik Kollarının açılışını yapacakları gençlik merkezi ziyaret edildi. Gençlik merkezinin açılışı için hazırlıkların tamamlandığı görüldü. İl Başkanı Dr. Ümit Erkol Etimesgut Gençlik Kollarının çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gençlik kollarına başarılar diledi. Erkol, "Etimesgut, CHP'nin önemli bir kalesidir. Yerel seçimlerde de bu kaleyi korumak için var gücümüzle çalışacağız. Gençlik kollarımız, bu çalışmada önemli bir rol oynayacak. Onların çalışmalarından çok memnunuz. Başarılarının devamını diliyorum." dedi. İlçe Başkanı Av. Murat Durmaz ise, "CHP Etimesgut İlçe Başkanlığı olarak, yerel seçimlere tam gaz hazırlanıyoruz. İl Başkanımız Dr. Ümit Erkol ve İl Yönetimi'nin ziyareti, bizlere büyük moral verdi. Onların desteğiyle, seçimlerde başarılı olacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.
CHP Ankara İl Başkanı Dr. Ümit Erkol, Etimesgut İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti ve yerel seçimler üzerine bir toplantı gerçekleştirdi.

CHP  Ankara İl Başkanı Dr. Ümit Erkol ve İl Yönetimi, Etimesgut İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Yerel seçimler üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası CHP  Etimesgut Gençlik Kollarının açılışını yapacakları gençlik merkezi ziyaret edildi.

CHP Ankara İl Başkanı Dr. Ümit Erkol ve İl Yönetimi, Etimesgut İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, yerel seçimler üzerine bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya, Etimesgut İlçe Başkanı Av. Murat Durmaz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Etimesgut belediye başkanı aday adayları katıldı.

Toplantıda, yerel seçimlere yönelik yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Seçimlerde başarılı olmak için yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonrası, Etimesgut Gençlik Kollarının açılışını yapacakları gençlik merkezi ziyaret edildi. Gençlik merkezinin açılışı için hazırlıkların tamamlandığı görüldü.

İl Başkanı Dr. Ümit Erkol Etimesgut Gençlik Kollarının çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gençlik kollarına başarılar diledi.

Erkol, "Etimesgut, CHP'nin önemli bir kalesidir. Yerel seçimlerde de bu kaleyi korumak için var gücümüzle çalışacağız. Gençlik kollarımız, bu çalışmada önemli bir rol oynayacak. Onların çalışmalarından çok memnunuz. Başarılarının devamını diliyorum." dedi.

İlçe Başkanı Av. Murat Durmaz ise, " CHP Etimesgut İlçe Başkanlığı olarak, yerel seçimlere tam gaz hazırlanıyoruz. İl Başkanımız Dr. Ümit Erkol ve İl Yönetimi'nin ziyareti, bizlere büyük moral verdi. Onların desteğiyle, seçimlerde başarılı olacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.