,, ,

CHP Düzce Kadın Kolları İl Başkanı Jale Uzunhasan, görevinden ayrıldı

Siyaset 19.10.2023 - 10:24, Güncelleme: 19.10.2023 - 10:27 4071+ kez okundu.
 

CHP Düzce Kadın Kolları İl Başkanı Jale Uzunhasan, görevinden ayrıldı

CHP Düzce Kadın Kolları İl Başkanı Jale Uzunhasan, görevinden ayrıldı. Görev süresince sorumluluk bilinciyle çalıştığını ve kadın kolları yönetimini güçlendirdiğini belirtti.
Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Düzce Kadın Kolları İl Başkanı Jale Uzunhasan 04 Mart 2022 tarihinden bu yana yürüttüğü görevinden bugün itibariyle resmi olarak ayrıldığını duyurdu. Göreve başladığı günden bu yana verilen sorumluluğun bilincinde olarak çalıştığını ve kadın kolları yönetimini güçlendirdiğini belirtti. Uzunhasan, ilk günden itibaren yoğun saha çalışmalarına başladıklarını ve hedeflerine odaklandıklarını ifade etti. Uzunhasan, yarım asır sonra Düzce’den meclise bir milletvekili gönderdiklerini ve bu durumdan dolayı mutlu ve gururlu olduklarını belirtti. Ayrıca, ilk günkü heyecanlarıyla vatan, millet ve ülkenin kurtuluşu olarak gördükleri partileri için aynı şevk ve heyecanla çalışmaya devam edeceklerini ve hayatlarından, haklarından ve hayallerinden asla ödün vermeyeceklerini vurguladı. Uzunhasan, Cumhuriyet Halk Partisi ’nden Düzce milletvekili adayı olması konusu dahil olmak üzere her konuda kendisine inanan ve destekleyen tüm kişilere teşekkür etti. Ayrıca, yeni seçilecek olan kadın kolları yönetimine başarılar diledi.
CHP Düzce Kadın Kolları İl Başkanı Jale Uzunhasan, görevinden ayrıldı. Görev süresince sorumluluk bilinciyle çalıştığını ve kadın kolları yönetimini güçlendirdiğini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Düzce Kadın Kolları İl Başkanı Jale Uzunhasan 04 Mart 2022 tarihinden bu yana yürüttüğü görevinden bugün itibariyle resmi olarak ayrıldığını duyurdu. Göreve başladığı günden bu yana verilen sorumluluğun bilincinde olarak çalıştığını ve kadın kolları yönetimini güçlendirdiğini belirtti. Uzunhasan, ilk günden itibaren yoğun saha çalışmalarına başladıklarını ve hedeflerine odaklandıklarını ifade etti.

Uzunhasan, yarım asır sonra Düzce’den meclise bir milletvekili gönderdiklerini ve bu durumdan dolayı mutlu ve gururlu olduklarını belirtti. Ayrıca, ilk günkü heyecanlarıyla vatan, millet ve ülkenin kurtuluşu olarak gördükleri partileri için aynı şevk ve heyecanla çalışmaya devam edeceklerini ve hayatlarından, haklarından ve hayallerinden asla ödün vermeyeceklerini vurguladı.

Uzunhasan, Cumhuriyet Halk Partisi ’nden Düzce milletvekili adayı olması konusu dahil olmak üzere her konuda kendisine inanan ve destekleyen tüm kişilere teşekkür etti. Ayrıca, yeni seçilecek olan kadın kolları yönetimine başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.