,, ,

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Grup Yönetimine Seçildi

Siyaset 18.01.2024 - 14:59, Güncelleme: 18.01.2024 - 14:59 6157+ kez okundu.
 

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Grup Yönetimine Seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM’de yapılan seçimlerde CHP Grup yönetimine seçildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız , TBMM 'de yapılan seçimlerde CHP Grup yönetimine seçildi. Tahtasız, yaptığı açıklamada, "Milletvekillerimizin oyları ile Cumhuriyet Halk Partisi Grup yönetimine seçilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım. Bugün yapılan seçimde TBMM İdari Amirliğine seçilen Artvin Milletvekilimiz Sn. Uğur Bayraktutan, benimle birlikte grup yönetimimize seçilen Uşak Milletvekilimiz Sn. Ali Karaoba, Gaziantep Milletvekilimiz Sn. Hasan Öztürkmen ve Kars Milletvekilimiz Sn. İnan Akgün Alp'i de tebrik ediyor, başarılı bir dönem geçirmeyi diliyorum. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve tüm milletvekillerimize yürekten teşekkür ediyorum" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM’de yapılan seçimlerde CHP Grup yönetimine seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız , TBMM 'de yapılan seçimlerde CHP Grup yönetimine seçildi.

Tahtasız, yaptığı açıklamada, "Milletvekillerimizin oyları ile Cumhuriyet Halk Partisi Grup yönetimine seçilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım.

Bugün yapılan seçimde TBMM İdari Amirliğine seçilen Artvin Milletvekilimiz Sn. Uğur Bayraktutan, benimle birlikte grup yönetimimize seçilen Uşak Milletvekilimiz Sn. Ali Karaoba, Gaziantep Milletvekilimiz Sn. Hasan Öztürkmen ve Kars Milletvekilimiz Sn. İnan Akgün Alp'i de tebrik ediyor, başarılı bir dönem geçirmeyi diliyorum.

Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve tüm milletvekillerimize yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.