,, ,

CHP Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu Saldırıya Uğradı!

Siyaset 30.03.2024 - 14:55, Güncelleme: 30.03.2024 - 14:57 10421+ kez okundu.
 

CHP Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu Saldırıya Uğradı!

CHP Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu, seçim çalışmaları sırasında saldırıya uğradı ve bu durumu kınadı. Sivil toplum kuruluşlarından destek geldi.
Cuma günü akşam saatlerinde, CHP Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu seçim çalışmaları yürütürken kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı. Saldırıda Mutlu ve beraberindekiler hafif şekilde yaralanırken, emniyet güçlerinin müdahalesiyle saldırganlar kaçtı. Mutlu Saldırıyı Kınadı: Saldırı sonrası açıklama yapan Mutlu, 34 yıllık eğitimci olduğunu ve her zaman vatan ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmeye çalıştığını söyledi. Bayrampaşa'ya daha fazla hizmet götürmek için yola çıktıklarını belirten Mutlu, bu tür eylemlerin demokrasiye ve halka zarar verdiğini vurguladı. Mutlu, "Demokratik bir seçim sürecinde herkes bizim gibi projeleriyle yarışmalıdır. Yoksa şiddetle yola çıkanlar halka korku yaratmaktan başka bir şey elde edemeyecektir." dedi. Sivil Toplum Kuruluşlarından Destek: Saldırıyı kınayan seçmenler, siyasi parti liderleri ve sivil toplum kuruluşlarından Hasan Mutlu'ya geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor. Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneği BULTÜRK bir kınama bildirisi yayınlarken, Tüm Türk Dünyası Dernek başkanlarıyla birlikte Mutlu'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Türk Dünyası Derneklerinden Tepki: Ziyarette konuşan Türk Dünyası Dernekleri temsilcileri, bu tür şiddet eylemlerinin Türk Devletleri Birliği'nin çalışmalarına zarar verdiğini vurguladı. Temsilciler, saldırıyı şiddetle kınadıklarını ve her zaman Mutlu'nun yanında olacaklarını belirttiler.
CHP Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu, seçim çalışmaları sırasında saldırıya uğradı ve bu durumu kınadı. Sivil toplum kuruluşlarından destek geldi.

Cuma günü akşam saatlerinde, CHP Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu seçim çalışmaları yürütürken kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı. Saldırıda Mutlu ve beraberindekiler hafif şekilde yaralanırken, emniyet güçlerinin müdahalesiyle saldırganlar kaçtı.

Mutlu Saldırıyı Kınadı:

Saldırı sonrası açıklama yapan Mutlu, 34 yıllık eğitimci olduğunu ve her zaman vatan ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmeye çalıştığını söyledi. Bayrampaşa'ya daha fazla hizmet götürmek için yola çıktıklarını belirten Mutlu, bu tür eylemlerin demokrasiye ve halka zarar verdiğini vurguladı. Mutlu, "Demokratik bir seçim sürecinde herkes bizim gibi projeleriyle yarışmalıdır. Yoksa şiddetle yola çıkanlar halka korku yaratmaktan başka bir şey elde edemeyecektir." dedi.

Sivil Toplum Kuruluşlarından Destek:

Saldırıyı kınayan seçmenler, siyasi parti liderleri ve sivil toplum kuruluşlarından Hasan Mutlu'ya geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor. Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneği BULTÜRK bir kınama bildirisi yayınlarken, Tüm Türk Dünyası Dernek başkanlarıyla birlikte Mutlu'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Türk Dünyası Derneklerinden Tepki:

Ziyarette konuşan Türk Dünyası Dernekleri temsilcileri, bu tür şiddet eylemlerinin Türk Devletleri Birliği'nin çalışmalarına zarar verdiğini vurguladı. Temsilciler, saldırıyı şiddetle kınadıklarını ve her zaman Mutlu'nun yanında olacaklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.